iPad Pro'da şarj sonrası önemli problem!

Kullanıcılar, iPad Pro'yu şarj ettikten sonra bu önemli sorunla karşılaştıklarını rapor ediyorlar!

iPad Pro'da sıkıntı var!

Dünya genelindeki iPad Pro sahipleri, cihazın tüm modellerini etkileyecek gibi görünen ciddi bir hata rapor etmiş durumda.

Apple Destek Toplulukları forumunda şikayetlerini dile getiren kullanıcılar, iPad Pro'yu gecelik veya birkaç saatliğine şarj ettikten sonra cihazın donduğunu, tepkisiz kaldığını ve tamamen siyah bir ekranla karşılaştıklarını söylüyorlar.

Geçici düzeltme Uyut/Uyandır ve Ana Ekran düğmelerinin her ikisini de en az 10 saniye boyunca, Apple logosunu görene kadar basılı tutarak cihazı yeniden başlamaya zorlamak gibi görünüyor. iPad Pro normal işlevine dönmesine ve düzeltme sonrası yüzde 100 şarj göstermesine rağmen kullanıcılar sorunun bir sonraki şarj işleminde geri döndüğünü söylüyorlar.

Apple içerikli bir blog olan Mac Kung Fu ise kısa vadeli bir başka çözüm olarak şarj ederken cihazın Uçak Modu'na alınmasını öneriyor. Alternatif olarak da iCloud Yedekleme kapatılarak da sorun çözülebilir.

Apple sorunla ilgili henüz bir açıklama yapmış değil. Destek personeli ise problemi düzeltmek için yeniden başlamaya zorlama ve geri yükleme tavsiyelerinde bulunuyor.

Okuyucu Yorumları