iPhone 15 ile Apple Vision Pro'yu bir araya getiren, 10.000 dolarlık tasarım

Cep telefonlarını ilginç şekillerde modifiye etmesiyle tanınan Caviar, bu kez de Vision Pro ile iPhone 15'i bir araya getirdi.

iPhone 15 ile Apple Vision Pro'yu bir araya getiren, 10.000 dolarlık tasarım

Üst düzey modifiye çalışmalarıyla tanınan Caviar, hem iPhone 15 Pro hem de iPhone 15 Pro Max modelleri için çok ilginç bir ürünü piyasaya sundu. Bu modifikasayonla beraber Vision Pro'nun görünüşüne sahip bir iPhone ortaya çıkıyor.

Bu, tasarım Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğünden ödünç alınmış kıvrımları, dairesel havalandırma deliklerini ve turuncu vurguları ortaya çıkarıyor. Başlığın ön ekranında kullanılan mavi gölgeyse iPhone'un alt bölümünde bulunabiliyor. Değişiklikler tamamen görsel olduğu için cihaza elbette performans olarak bir etkisi olmuyor.

Peki, bu modifiye iPhone'un fiyatı ne kadar?

iPhone 15 Pro modeli için "yalnızca" 8.060 dolarlık bir fiyat söz konusu. iPhone 15 Pro Max'i tercih edip depolama alanını 128GB'tan 1TB'a çıkardığınızda 9.560 dolar gibi muazzam bir ücret ödemek durumundasınız.

Alternatif olarak, Caviar'ın mevcut bir iPhone'u 5.910 dolar karşılığında modifiye etmesini de sağlayabilirsiniz. Caviar, bu telefonları sadece 99 adetle sınırlandırmış durumda. Dolayısıyla, bu telefonların ileride koleksiyon değeri de olacaktır.