iPhone 6 Plus'ta "bükülme sorunu" çıktı!

iPhone 6 Plus'ta yaşandığı söylenen, üstelik kanıtlanan bu çok ciddi sorun Apple'ın canını sıkacak!

iPhone 6 Plus'ta ciddi sorun!

iPhone 6 Plus'ın satışa sunulmasıyla bazı kullanıcılardan ilginç bir şikayet gelmeye başladı. En azından bir grup kullanıcı, telefonlarının çok büyük bir baskı olmaksızın "bükülmesinden" şikayetçiler.

iPhone 4'ün anten sorunları, iPhone 5'in alüminyum gövdesinin çok kolay çizilmesi gibi sorunların ardından Apple, şimdi yepyeni bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmış gibi görünüyor. MacRumors forumlarında ortaya çıkan şikayetlerden birinde "Hanzoh" takma adlı bir kullanıcı, telefonunu günün büyük bölümünde pantolonunun ön cebinde taşıdığını, bu sırada uzunca otomobil kullandığını ve bir düğünde dans ettiğini söylüyor. Günün sonunda iPhone 6 Plus'ını masanın üstüne koyan kullanıcı, telefonun yukarıya doğru kavis aldığını fark etmiş.

Bir başka kullanıcı "DevinPitcher" da sürüş yaptığı sırada iPhone 6 Plus'ını ön cebinde taşıyormuş ve aynı sorunu yaşamış. Benzer raporların geldiği Macbidouille.com gibi farklı web siteleri de var. Bir kullanıcı, Apple'a sorunu bildirdiğinde onarım için kendisinden yaklaşık 380 dolar talep edildiğini söylüyor.

iPhone 6 Plus'ta

Yine de şikayetlerin sayısına bakarak sorunun çok yaygın olduğunu söylemek, şimdilik güç. Ancak yeni kullanıcılar telefonlarıyla zaman geçirdikçe bu durum değişebilir. iPhone 6 Plus'ın elle bükülebildiğini gösteren bu video ise endişe verici görünüyor. Kavisli telefon G Flex'in üreticisi LG ise Almanya'daki Twitter hesabından "Bunu LG G Flex'le yaşamazdınız" diyerek iPhone 6 Plus'la eğlenmeye başladı bile.

iPhone 6 Plus'ta

iPhone 6 Plus'ta
Okuyucu Yorumları