iPhone'unuzda yer açmanın yeni yolu

IceCream, fotoğraflarla dolu iPhone'unuzda yer açmak için farklı bir yol sunuyor!

iPhone'unuzda yer açın!

Fotoğraflar, müzikler, uygulamalar derken iPhone'unuzdaki boş alan hızla tükenebilir. iOS'taki IceCream uygulaması, bu sorunu fotoğraflarınızı sıkıştırıp, orijinalleri niinternete yükleyerek aşmanızı sağlıyor.

Bu tür üçüncü parti bir hizmete fotoğraflarınızı teslim etmeden önce, onları yedeklemek iyi bir fikir olacaktır. IceCream'ı kullanabilmek için ücretsiz bir hesap açmanız gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra iki adımlı oturum açmayı aktif hale getirmeniz öneriliyor.

Kısa kurulum işleminin ardından uygulama, fotoğrafların telefonunuzda ne kadar yer kapladığını size söylüyor. "Free Up iPhone Space" düğmesine bastıktan sonra ne kadar alan açacağınızı seçebiliyorsunuz. 50MB'tan 1GB'a kadar tasarruf etmeniz mümkün. Uygulama, fotoğraflarınızı cihazınızdan silmiyor; bunun yerine orijinal boyutunun yüzde 90'ına kadar sıkıştırıyor. Bunun ardından fotoğraflarınıza IceCream'in web arayüzünden ulaşabiliyor, tüm fotoğrafları ZIP dosyası olarak indirebiliyorsunuz.

IceCream, fotoğrafları bulut üzerinden nasıl sileceğinizi tam olarak göstermiyor. Şu an için fotoğrafları web arayüzünden silmenin bir yolu yok gibi görünüyor. Fotoğrafları uygulamadan silmek için ekranın altından Cloud sekmesine dokunun. Bu yöntem de her zaman işe yaramayabiliyor, ancak fotoğrafları açıp, tek tek silmeniz mümkün.

IceCream şimdilik ücretsiz de olsa TechCrunch'a göre böyle kalmayacak ve gelecekte 1.000 fotoğraf için 0,99 dolar istemeye başlayacak.

Okuyucu Yorumları