İşte AOC'nin 1 ms / 4K Oyun Monitörü G2868PQU!

AOC'nin 1 ms tepki süresine ve AMD FreeSync'e sahip, yeni 4K oyun monitörü G2868PQU ile oyununuzu keskinleştirin.

AOC ile oyununuzu keskinleştirin!

Ekran uzmanı AOC, Ultra HD / 4K (3840 x 2160 piksel) çözünürlüklü, 28 inçlik (71.1 cm) yepyeni oyun monitörü G2868PQU modelini piyasaya çıkartıyor. Bu ekran, keskin ve canlı görüntülerin yanında jilet gibi oynanabilirlik arayan oyuncuların isteklerini karşılamak için, 1 ms tepki süresine sahip, yeni nesil, HDR'e hazır bir TN panel ile donatıldı. G2868PQU modeli ayrıca grafik kartı ve monitörün arasındaki uyumsuz görüntü karelerinden kaynaklanan tutukluğu ve ekran yırtılmasını ortadan kaldıran AMD FreeSync'i de destekliyor. İşte bütün bu özellikler akıcı, pürüzsüz bir 4K oyun deneyimini garantiliyor. Monitör, 2019 yılının Mart ayından itibaren Avrupa'da piyasada bulunabilecek.

Keskin ve canlı oyun görseller

G2868PQU modelinin dar çerçeveleri ile kırmızı ve siyah vurgularının yanı sıra açılı, 130 mm yüksekliği ayarlanabilir ergonomik ayağı, modelin oyun odaklı yapısının altını çiziyor. HDR hazır bu ekran, sRGB'nin %102'sini ve AdobeRGB renk gamının da %82'sini kapsayan yeni, 28 inçlik bir TN paneli ile donatıldı. Böylece, kullanıcılar yalnızca Full HD ekrandakinin 4 katı daha fazla ayrıntı görmekle kalmayacaklar, aynı zamanda da, canlı renkleri ve muhteşem görselleri deneyimleyecekler. G2868PQU modelindeki görüntü 157.35 ppi (inç başına düşen piksel sayısı) yoğunluk sayesinde oldukça keskin. Üstelik AMD GPU kullanıcıları da, AMD FreeSync'i kullanarak daha az girdi gecikmesi (input lag) ve 60 Hz'e çıkabilen yenileme hızı ile tutukluk ve yırtılma olmadan oynanabilirliğin keyfini çıkarabilirler.

Ortama göre ayarlanabilir
AOC G2868PQU modeli, minimalist görünmesine karşın kişiselleştirme için geniş bir yelpaze sunmayı başarıyor. Şık ayağının yüksekliği 130 mm'ye kadar ayarlanabiliyor, böylece kullanıcılar kendi gereksinimlerine göre monitörü konumlandırabilirler. Güneşli ya da iyi aydınlatılmış ortamlar da, 300 nitlik yüksek parlaklığı sayesinde G2868PQU için hiç sorun değil. Az ışıklı ortamda / gece koşullarında kullanıldığında ise Low Blue (Düşük Mavi) Modu gözlerin daha az yorulmasını sağlıyor.

Geliştirilmiş oyun odağı

Tıpkı AGON serisinde olduğu gibi, G2868PQU modeli de ekrandaki menüsünde aşağıda belirtilen oyuna özel bazı özellikler ile donatıldı:

  • AOC'nin Game Color özelliği sayesinde, kullanıcılar renk doygunluğunu ayarlayabilirler. İçerik donuk görünüyorsa, görüntüyü aşırı doygunlaştırabilir, ya da daha iyi gri düzeyleri elde etmek için doygunluğu azaltabilirler.
  • AOC'nin Shadow Control (Gölge Kontrolü) özelliği sayesinde, kullanıcılar karanlık alanları aydınlatmak için gölge düzeylerini ayarlayabilirler, ya da karanlıkta ya da çok parlak / soluk renkli alanlardaki ayrıntıları daha iyi görebilmek için tam tersini yapabilirler. Bu sırada, görüntünün kalanı etkilenmez.
  • AOC Oyun Modları, farklı oyun türleri için (FPS, Racing, RTS) özel ayarların yanı sıra, üç adet kullanıcıya göre kişiselleştirilebilir mod da sunar.
  • AOC Dial Point (Kadran Noktası), kullanıcıların oyun içi bir artı göstergeye sahip olmayan FPS oyunlarına bir hedef göstergesi yerleştirmelerini sağlar, böylece oyuncular yine de tam olarak ve doğru bir şekilde hedef alabilirler.

AOC'nin G2868PQU modeli, 2019 yılının Mart ayından itibaren, 419 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları