İşte iPhone 5'in Türkiye'deki satış fiyatları

iPhone 5, Cuma günü Turkcell, Vodafone ve Avea'da, bu kontratlı fiyatlarla satışa çıkıyor!

İşte iPhone 5'in fiyatları!

Turkcell, Vodafone ve Avea, Cuma günü iPhone 5'i resmen satışa sunuyorlar. Üç operatörün merakla beklenen iPhone 5 için sunacakları fırsatları ve fiyat tablolarını sizlerle paylaşıyoruz.

Turkcell, Apple'ın iOS 6 işletim sistemine sahip son akıllı telefonu iPhone 5'i ayda 113 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilerine sunacak. iPhone 5, 14 Aralık itibarıyla Turkcell İletişim Merkezleri, turkcellmagaza.com ve anlaşmalı zincir mağazalardan temin edilebilecek.

iPhone 5'in 16 GB modeli 113 TL, 32 GB modeli 128 TL, 64 GB modeli ise 144 TL'den başlayan fiyatlarla 24 ay sözleşmeli olarak Turkcell İletişim Merkezleri ve anlaşmalı zincir mağazalardan, peşin olarak turkcellmagaza.com'dan satışa sunulacak. Ayrıca Turkcell müşterileri iPhone 4S 16GB'a aylık 98 TL ve iPhone 4 8GB'a aylık 73 TL karşılığında 24 ay sözleşmeli olarak daha uygun fiyatlarla sahip olabilecek.

13 Aralık akşamı Suadiye'deki Turkcell Mağazası'nda saat 20.00'den itibaren düzenlenecek eğleneceli etkinlikler ve gece boyunca sürecek sürpriz yarışmalarla 20 kişiye iPhone 5 kazanma şansı sunulacak. Ayrıca, gece 00.00'dan itibaren müşterilerin beğenisine sunulacak iPhone 5'i, alan ilk 100 kişiye de 449 TL değerindeki Jawbone Jambox Kablosuz Hoparlör hediye edilecek.

Turkcell'in açıklaması, 24 ay sözleşmeli fiyatlar

Turkcell'in açıklaması, 24 ay sözleşmeli fiyatlar

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, konuyla ilgili açıklamasında, iPhone 5'i Türkiye pazarına sunmak üzere Apple ile yaptıkları işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sayın, "Apple'ın en gelişmiş akıllı telefonu iPhone 5'i müşterilerimize Turkcell 3G hızı ve kalitesini deneyimleyecekleri tekliflerle sunuyoruz. Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) destekli iPhone 5 ile Turkcell'liler mobil internetin keyfini iki kat hızlı yaşayacak" dedi.

Şimdiye kadarki en ince ve en hafif iPhone olan iPhone 5, yeni 4-inç büyüklüğünde Retina ekran, yüksek bir hız için Apple tarafından geliştirilmiş A6 işlemci ve yüksek hızlı kablosuz teknoloji özelliklerini sunabilmek ve üstelik tüm bu özellikleri daha uzun bir pil ömrü ile sağlamak üzere tamamen baştan tasarlanmış. iPhone 5 ile birlikte gelen mobil işletim sistemi olan iOS 6, aralarında Shared Photo Streams, Facebook entegrasyonu, tamamen yenilenmiş Maps uygulaması ve Passbook organizasyonunun da bulunduğu 200'ün üzerinde yeni özellik barındırıyor.

Vodafone'un açıklaması ve fiyatları!

Vodafone'un açıklaması ve fiyatları!

Vodafone Türkiye ise14 Aralık'ta meraklılarıyla buluşacak iPhone 5'i, 49 TL'den başlayan fiyatlarla sunacağını açıkladı.

Numarasını Vodafone'a taşıyıp Red+ tarifesini seçen aboneler, iPhone 5'e 24 ay taahhütle tarifesine ek ayda 49 TL ödeyerek sahip olabilecek. Red tarifesini seçenler tarifeye ek ayda 59, Red Mini'liler 69, Cep Avantaj Her Yöne tarifesini seçenler 79, Cep Avantaj Midi'yi seçenlerse 85 TL'den iPhone 5'e sahip olacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak global bilgi birikimimiz ve teknolojik altyapımız sayesinde, abonelerimizin dünya kalitesinde mobil teknolojiyle kolaylıkla ulaşması için en avantajlı koşulları sunuyoruz. 'Herkese Mobil İnternet' stratejimiz kapsamında dünyanın en ileri teknolojilerini, akıllı kapsama kalitemiz ve uygun fiyatlı akıllı cihazlarla birleştiriyoruz. İhtiyaca uygun mobil internet hizmetleri sunarken, ülkemizde sayısal uçurumun kapanması ve fırsat eşitliği sağlanmasına katkıda bulunmayı kurumsal sorumluluğumuzun bir parçası görüyoruz.

Akıllı telefon pazarının en gözde cihazlarından iPhone'un yeni modeli iPhone 5'i, kısa bir süre önce lanse ettiğimiz ve abonelerimiz için akıllı telefon seçmeyi, satın almayı ve kullanmaya başlamayı kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılan 'ACAİP'kapsamında 49 TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla abonelerimizle buluşturacağız. iPhone 5'i, 3G altyapımıza durmaksızın yaptığımız yatırımlarla 1 yıl içinde neredeyse 2 katına yükselttiğimiz 3G hızımız ve Vodafone Süper İnternet deneyimiyle, abonelerimize sunacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Ve Avea'nın iPhone 5 kampanyaları!

Ve Avea'nın iPhone 5 kampanyaları!

Son olarak Avea, Apple'ın merakla beklenen son akıllı telefonu iPhone 5'i 14 Aralık'ta satışa sunuyor.

Avea, iPhone 5'i 24 ve 36 ay taahhüt seçenekleri ile tarifeye ek ayda sadece 24 TL'den başlayan fiyatlarla müşteriyle buluşturuyor. Tarifeye ek ödemenin yanı sıra, internet paketli ve 1000 dakika 1000 SMS 4GB seçenekleri ile Avea, iPhone alırken müşterilerine seçme olanağını sunuyor. 13 Aralık'ı 14 Aralık'a bağlayan gece Taksim ve Bağdat Caddesi'ndeki Avea İletişim Merkezleri'nde satışlar başlayacak. 14-15 Aralık tarihlerinde ise lansmana özel sürprizlerle Bağdat Caddesi'nde iPhone 5 tanıtımı yapılacak.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk "Türkiye'nin merakla beklediği iPhone 5'i tüm müşterilerimizin ihtiyacına uygun ve avantajlı fiyat alternatifleri ile sunuyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Akıllı telefonda her zaman en doğru adresin Avea olduğunu iPhone 5 tarifelerimizle birlikte bir kez daha kanıtlamış olduk" dedi.

Okuyucu Yorumları