İşte yeni HTC One (M8)!

HTC'nin yeni amiral gemisi One, resmi olarak tanıtıldı! İşte tüm özellikleri...

İşte yeni HTC One!

Büyük merakla beklenen yeni HTC One, sonunda resmi olarak tanıtıldı. HTC'nin geçen senenin başarılı amiral gemisi HTC One'ın yerini alacak olan yeni HTC One, heyecan verici özelliklere sahip.

HTC'nin 2.3GHz Snapdragon 801 işlemciye ve 2GB RAM'e verdiği yeni One, 5 inç'lik ekranla geliyor ve 1080p çözünürlük sunuyor (440 ppi). Sense kullanıcı arayüzü 6.0 sürümüne yükselen telefon, 2.600mAh pil, NFC ve LTE yeteneklerine de sahip. Telefonun kullandığı Android sürümü ise Android 4.4.2 KitKat. Depolama seçenekleri olarak 16GB ve 32GB'lık modeller sunulacak. Yeni HTC One söylentilerde olduğu gibi bu kez 128GB'a kadar microSD kartları destekliyor. HTC'nin söylediğine göre yenilenen BoomSound hoparlörleri yüzde 25 daha fazla ses sunuyor. Büyüyen pil ise pil ömrünü yüzde 40 uzatıyor.

Yeni HTC One'ın en önemli özelliklerinden bir tanesi, arka tarafındaki çift kamera. Ultrapixel teknolojisini kullanan bu kameralar, fotoğrafın odak noktasını sonradan değiştirmenize izin veriyor. Kameralar sayesinde 3 boyutlu görüntüler oluşturmak da mümkün. Ön yüzde ise 5 megapiksellik bir kamera bulunuyor.

Yeni HTC One'ın stok Android'li bir Google Play sürümü de çıkacak.

Yeni HTC One'ı etkinlikte elimize alıp inceleme fırsatı bulduk. Ön incelememizi ilerleyen saatlerde CHIP Online'da bulabileceksiniz.

Okuyucu Yorumları