İstediğiniz YouTube videosunu Windows'ta duvar kağıdı yapın

Windows'un cansız duvar kağıtlarından sıkıldınız mı? O zaman size çok güzel bir önerimiz var. İstediğiniz herhangi bir YouTube videosunu, Windows duvar kağıdı haline getirebilirsiniz.

İstediğiniz YouTube videosunu Windows'ta duvar kağıdı yapın

Windows, masaüstünde görmekten zevk alacağınız şık duvar kağıtları sunma konusunda, bazı istisnaları saymazsak hiçbir zaman başarılı olamadı. Neyse ki, masaüstü arka planınızla statik bir görüntüden daha fazlasını yapmanıza olanak tanıyan pek çok harika uygulama var. Size önereceğimiz Lively Wallpaper da bunlardan biri. Uygulama, sadece birkaç tıklama ile YouTube videolarını masaüstü duvar kağıdınız olarak ayarlamanızı sağlıyor.

Lively Wallpaper, rocksdanister tarafından oluşturulan bir uygulama. Hem geliştiricinin resmi web sitesinde hem de Microsoft Store Uygulaması aracılığıyla kullanılabiliyor. Lively Wallpaper'ı Wallpaper Engine gibi ücretli olanlar da dahil olmak üzere diğerlerinin arasından öne çıkaran şey, herhangi bir web sitesini veya YouTube videosunu zahmetsizce masaüstü arka planınız olarak ayarlayabilmeniz.

Bir YouTube videosunu duvar kağıdı olarak ayarlamak için yapmanız gerekenler çok basit; Lively Wallpaper'ı yükleyin ve uygulamayı açın. Karşınıza aralarından seçim yapabileceğiniz animasyonlu duvar kağıtlarıyla önceden yüklenmiş küçük bir pencere çıkacak. Bunlardan birini seçebilir ya da Duvar Kağıdı Ekle düğmesine tıklayarak masaüstünüzü kendiniz tasarlayabilirsiniz.

YouTube'da çok sayıda yüksek kaliteli animasyon var, ancak en sevdiğiniz komik videoyu duvar kağıdınız olarak ayarlamak istiyorsanız, bunun için bir seçenek de var. İstediğiniz videoyu bulduktan sonra, YouTube Paylaş düğmesine tıklayın ve oluşturduğu bağlantıyı kopyalayın. Lively'ye geri dönün ve URL'yi Duvar Kağıdı Ekle penceresindeki uygun alana yapıştırın.

Bunların dışında, dilerseniz masaüstü görüntülenirken seçtiğiniz videonun sesinin çalmasını bile sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca varsayılan olarak, performansı korumak için tam ekran bir uygulama açık olduğunda duvar kağıdı duraklıyor.

Ayrıca, dizüstü bilgisayar kullanıcıları için faydalı bir özellik olan pil gücüyle çalışırken oynatmayı duraklatıp duraklatmaması da dahil olmak üzere uygulamada değiştirebileceğiniz pek çok farklı ayar var.

Arka plan olarak YouTube videosu yerine bir web sayfası kullanmak istiyorsanız, YouTube bağlantısı yerine web sitesinin URL'sini kopyalayıp yapıştırarak yukarıda özetlenen adımları takip etmeniz de mümkün.