iWatch ne zaman gelecek; nasıl olacak?

Apple'ın akıllı saati iWatch hakkındaki iddiaları bir araya getirdik; ortaya işte bunlar çıktı!

iWatch nasıl olacak?

iWatch'ın gizemi WWDC'de çözülmemiş olabilir ancak Apple'ın ilk giyilebilir cihazı ile ilgili sahip olduğumuz ipuçları, bu ürünün çok yakında karşımıza çıkabileceğini söylüyor. Şimdi ise bir analist, tedarikçileri kaynak göstererek iWatch'un üretim aşamasının başlamak üzere olduğunu sölüyor.

Cantor Fitzgerald analisti Brian White'ın söylediğine göre, iWatch bileşenlerinin bazılarının üretim aşaması başlamış durumda ve güz döneminde üretimin hızlanması bekleniyor. Ayrıca White, iWatch ile iPhone 6'nın piyasaya çıkış tarihlerinin eşleşmesi için uğraşılacağını da söylemekte. Ancak bu, analistin tahmini olmaktan öteye geçemiyor.

Bu arada, Nikkei Asian Review'in söylediğine göre, "endüstri kaynakları" Apple'ın iWtach'unun gözükeceği ayın Ekim ayı olduğunu iddia ediyor. Bu kaynaklar aynı zamanda iWatch'un kavisli bir OLED dokunmatik ekrana sahip olacağını ve firmanın ayda üç ile beş milyon arası bir miktarda saat üretmeyi planladığını söylüyor.

Daha önce de pek çok kez duyduğumuz, kan şekeri ölçümü ve oksijen takibi gibi biyometrik değerlerin de saat ile beraber çalışacağı iddiası geçerliliğini koruyor. Ancak halen bu konuda kesin bir şey söylemek mümkün değil.

Bütün bu söylentiler ışığında ve iPhone 6 ile aynı zamanda ortaya çıkmanın ne kadar etkili olacağını hesaba katarak konuşmak gerekirse, iWatch'un çıkış tarihinin Ekim olacağına kesin gözü ile bakılabilir. Ayrıca, Apple'ın ilk giyilebilir cihazı olması beklenen ürünün, bazı biyometrik değerleri ölçebilecek yeteneğe sahip olacağı da kesin...

Okuyucu Yorumları