Joe Belfiore, Microsoft'tan 1 yıl mola istedi

Microsoft'un önemli ismi, şirketteki görevinden ayrılıyor. Ama sadece...

Windows efsanesi ara veriyor!

Joe Belfiore, son yıllarda özellikle Windows Phone markasını yönlendiren önemli bir figür olarak Microsoft bünyesinde görev yapıyordu. Belfiore, ailesine odaklanmak ve dünya çapında bir tekne gezisine çıkmak için şirketten bir yıllığına ayrılıyor.

Deneyimli yönetici Facebook sayfası aracılığıyla yaptığı duyuruda Microsoft içerisinde 25 yıl görev aldığı için gururlu olduğunu ifade ederek gelecek yıl tekrar görevine geri döneceğini vurguladı.

Belfiore, Microsoft'un kendisine ve ailesine ara verme kararı konusunda destek olduğunu belirterek Kasım ayı itibariyle izne başlayacağını ve 2016 yılı içerisinde tamamlayarak kaldığı yerden devam etmeyi planladığını söyledi.

Microsoft bu ayın başlarında düzenlediği Windows 10 donanım etkinliğinde yeni cihazlarını tanıtırken firmadan çok büyük yüzler sahne almıştı. Ancak mobil bölüm çalışmalarına rağmen Belfiore'un ortalıkta görünmemesi dikkatlerden kaçmamıştı. Şirketin deneyimli yöneticinin yokluğuna nasıl adapte olacağı ise henüz Microsoft tarafından paylaşılmış değil.

Okuyucu Yorumları