John Wick 4'ün ilk fragmanı yayınlandı: Peki ama John Wick 4 ne zaman yayınlanacak?

John Wick 4 için ilk fragman yayınlandı, hayranlar için pek çok heyecan verici ipucu ortaya çıktı. Peki ama John Wick 4 ne zaman yayınlanacak?

John Wick 4 için ilk fragman yayınlandı

Üçleme boyunca süren yorucu kavgaların ardından John Wick, bir kez daha geri dönüyor. Ancak artık ne kadar mücadele verebilecek durumda olduğu belli değil.

Hafta sonu San Diego Comic-Con sırasında sürpriz bir şekilde ortaya çıkan John Wick 4'ün ilk fragmanı, antrenmanları sırasında çok havalı görünen Keanu Reeves ve tehditkar Donnie Yen ve soğukkanlı Bill Skarsgård gibi yeni kötü adamlar da dahil olmak üzere bir Wick filminden bekleyeceğiniz tüm dikkat çekici sahneleri içeriyor. Otomobil kovalamacaları, kılıç dövüşleri ve ikonik siyah takım elbise yerli yerinde duruyor. "Hazır mısın John?" diye seslenen Laurence Fishburne da fragmanda yerini alıyor.

Ancak bu fragman ile önemli bir soru da gündeme geliyor: Serinin sonu nereye gidecek ve seri ne zaman sonlanacak? John Wick'in artık bir tatili ve hatta emekliliği hak ettiğini kesinlikle söyleyebiliriz, ancak bunun nasıl ve ne zaman olabileceğine dair henüz bir işaret yok. Suikastçıların karmaşık dünyasında tatil kavramının nasıl bir şey olduğunun da sorgulanması gerekebilir.

Fragmana göre basitçe “John Wick” olarak adlandırılan John Wick 4, 24 Mart 2023'te vizyona girecek…