Kamuflajla kaplanmış bir Tesla Cybertruck, Kaliforniya sokaklarında kameraya yakalandı

Kaliforniya'da kameralara yakalanan Tesla Cybertruck, yollara çıkmaya çok yakın olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Süre azalıyor: Kamuflajlı Cybertruck kamerada

Bölge sakinlerinin, San Francisco'nun hemen güneyindeki Bay Area teknoloji merkezinde stratejik olarak kamufle edilmiş bir Cybertruck görmesi, aracın piyasaya çıkmaya bir adım daha yaklaştığını gösteriyor.

Hatta bir Twitter kullanıcısı, aracın iç mekanına bir göz attığını ve Tesla'nın bu test aracında hayranları ikiye bölen 'Yoke' tasarımının değil, geleneksel yuvarlak bir direksiyon simidinin bulunduğunu söyledi. Siyah beyaz ve gri tasarımı, 2019'da gösterildiğinden beri hayranlarının ağzını sulandıran parlak metal kaplamadan çok uzak.

Elon Musk daha önce araç sahiplerinin istedikleri renk ya da desende kaplayabileceklerini duyurmuştu. Maliyeti henüz açıklanmadı, ancak bunun binlerce dolar tutacağı tahmin ediliyor. Söylentiler, otomobil üreticisinin aradan geçen dört yıl boyunca EV'nin tasarımını, dayanıklı ve sıra dışı özelliklerle test ettiğini gösteriyor.

Direksiyon simidi tasarımından, gösterge paneli ekranına kadar hangi özelliklerin piyasaya sürüleceği belli olmasa da müşteriler her an etraflarında bir test aracı görebilirler.