Kendi saatini inceledi ve çok beğendi!

Samsung'un kendi blog sayfasında yayınladığı "inceleme", bu cihazdan övgüyle bahsediyor ama...

Samsung'dan bir garip iş!

Samsung'un kendi blog sayfasında yayınladığı, Gear S'ten övgülerle bahseden "Gear S incelemesi", firmanın iddiasına göre tamamen bağımsız. Ancak firmanın kendi sayfasında yayınladığı böyle bir incelemenin bağımsızlığına inanıp inanmamak, size kalmış.

Kim tarafından kaleme alındığı tam olarak bilinmeyen incelemede yazar, kendini "TMAE" (ortalama editör) olarak adlandırıyor. Ancak yazara göre Gear S, o kadar da ortalama bir cihaz değil. "Teknik özellik bakımından bu cihaz, kolunuzdaki bir Galaxy S" diyen yazar, saatin ekran boyutunu atlamış görünüyor. Saat temaları için "sizi bilemeyeceğim arkadaşlar ancak benim favorim, lüks görünenler" diyen editöre göre kullanıcı arayüzü, "son derece sezgisel."

Yazar, ilginç ve biraz da talihsiz sonuca şöyle ulaşıyor: "Kulağa her ne kadar taraflı gibi gelecek olsa da, Gear S müthiş." Kulağa taraflı geldiğinden şüphe yok, çünkü sitede LG G Watch veya Moto 360'ın incelemelerine rastlamanız mümkün değil.

İncelemenin Samsung'un pazarlama takımından bir kişi tarafından yazılmadığını gösteren herhangi bir kanıta rastalmadık. Samsung'tan bir açıklama gelene kadar böyle bir inceleme, bize sorarsanız Samsung'un kendi kendine 5 yıldız vermiş olmasından ileri gitmeyecektir.

Okuyucu Yorumları