Kış tatilinin anılarını bu makineyle çekin!

Yılbaşında tatil fotoğrafının bir parçası olmak isteyenler, bu hediyeyi gözden geçirmeliler!

Tatil fotoğafları için hediye

Samsung'un şık ve modernçizgiler taşıyan,dijital fotoğraf makinesi MultiView MV800 yılbaşında hediye listelerinde yer alabilir. Stil, yenilikçilik ve kullanım kolaylığının iyi bir birleşimini sunan MultiView MV800, özellikle aktif sosyal yaşamları olan kullanıcıların yılbaşı tatillerinin en heyecanlı ve unutulmaz anlarını yakalayıp ölümsüzleştirmelerine olanak sağlıyor.

Bugüne kadar benzer modellerde pek görülmeyen 3.0''180 derece dönebilen dokunmatik ekranı ile MV800, 16.1 megapiksel çözünürlükte fotoğrafları çok yukarıdan ya da aşağıdan kolaylıkla çekmeyi ve görüntülemeyi sağlıyor.Kullanıcı ister sosyal paylaşım ağlarındaki profili için kendi portre fotoğrafını, ister tatil ve bayramlarda biraraya gelen ailesini ya da arkadaş grubunu ya da coşkulu bir konserde arkadaşlarının resmini çekiyor olsun, yukarıdan çekim yapabilen dönebilen ekran mükemmel kareyi yakalamayı garanti ediyor.

MV800'ün sofistike, minimalist unsurlar taşıyan tasarımı metalik bir yüzeyle tamamlanıyor. Şık siyah renk seçeneği ile sunulan MV800 ultra ince hatları ile kullanıcıların cebine ya da el çantasına kolaylıkla sığıyor. Çarpıcı tasarımı MV800'ü trend belirleyiciler için de iyi bir hediye yapıyor. MultiView MV800, 26mm geniş açılı, 5x optik zumlu lensi ile detayları canlı renklerde ve berraklıkta yakalıyor.

Okuyucu Yorumları