Koyuncu-Samsung'dan Türkiye stratejileri

Samsung yazıcıların tek dağıtıcısı olan Koyuncu Elektronik, Türkiye projelerini açıkladı...

Samsung Türkiye stratejileri

Koyuncu Elektronik, Türkiye yazıcı pazarındaki stratejilerini ve Samsung yazıcıları, büyük bir toplantıyla seçkin konuklara tanıttı.

Bilişim ürünleri satış kanallarından üst düzey yöneticilerin katıldığı tanıtım toplantısı Kıbrıs Mercure Otel'de yapıldı. Samsung yazıcıların Türkiye'deki tek dağıtıcısı Koyuncu Elektronik tarafından düzenlenen organizasyonda geride kalan dönemlerin analizi yapılırken gelecek planları anlatıldı.

Gecede Türkiye'nin en büyük dağıtıcı firmalarından olan Koyuncu Elektronik'in Yönetim kurulu Başkanı Kenan Koyuncu ve Genel Müdür Yardımcısı Ali Yipelli birer konuşma yaptılar. Koyuncu Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Koyuncu 2008-2009 yıllarında yaşanan global kriz, Bilişim Teknolojileri alanında dağıtım kanallarındaki ürünlerde ve pazarlama stratejilerindeki değişimlerle alakalı düşüncelerini dile getirdi.

Samsung yazıcılar Türkiye'de atılım

Samsung yazıcılar Türkiye'de atılım
Lazer yazıcı pazarında Samsung adı daha çok duyulacak

Sürdürülebilir karlılık ve uzmanlaşmanın önemine değinen Kenan Koyuncu, 2000 yılından bu yana Samsung ile olan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek büyüyen pazarda Koyuncu-Samsung iş ortaklığının büyük başarılara imza attığını ve atmaya devam edeceğini belirtti.

Ali Yipelli ise konuşmasında geride kalan dönemlerle ilgili analizler yaptıktan sonra Koyuncu Elektronik'in Samsung Yazıcı 2010 planlarını anlattı. 2008 ve 2009 yıllarının oldukça başarılı geçtiğini söyleyen Ali Yipelli 2010 yılında lazer yazıcı pazarında yükselen çizgilerini devam ettireceklerini söyledi. Mevcut ürün gamına ek olarak yeni eklenecek olan ürünler ile ilgili bilgi veren Yipelli, Samsung'un özellikle fonksiyonel yazılım ve çözümlerinin kullanıcılara sağladığı kolaylıkların altını çizdi.

Toplantı sırasında 2008-2009 yılında kendi alanlarında en başarılı iş ortaklarına başarı ödülleri verildi.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları