LeBron James, 1 günde uygulama değiştirtti!

Eğer siz de bir yıldız olsaydınız, hoşunuza gitmeyen bir uygulamayı sadece 24 saat içerisinde değiştirtebilirsiniz. İşte bunun en net kanıtı...

24 saatte uygulamayı değiştirtti!

Uygulamalar nadiren mükemmelliğe ulaşabiliyor. Uygulama içi gezintilerde veya görsellerde bir yerde mutlaka rahatsız edici bir özellik bulunuyor. Ancak çoğu uygulama geliştirici, müşteri memnuniyeti gerçeğine pek önem vermiyor. Tabi ki müşteri, büyük bir yıldız değilse...

Geçtiğimiz hafta NBA yıldızı LeBron James, NBA'in GameTime uygulamasının rahatsız edici özelliklerini dile getirdi. Bunu da bir geliştiriciyi arayarak değil, herkesin kendisini duyabileceği bir yeri tercih ederek yaptı: Twitter.

Kibar bir dille uygulamanın skor kısmının değiştirilmesini isteyen James, daha önceki skorları hatırlamaya çalışırken yeni bölümlerde gezinmenin zorlayıcı olduğunu söylemekteydi.

Tahmin edilebileceği gibi NBA, 1 gün sonra James'e yanıt vererek bunun üzerine çalıştıklarını ve geliştirme ekibinin güncelleme için uğraştığını söyledi. İşin ilginç kısmı ise, bahsi geçen değişikliklerin, daha o günün gecesinde tamamlanmış olması.

Okuyucu Yorumları