Lenovo, CES 2024'te Yeni Ürünlerini Tanıttı

Lenovo, CES 2024'te yapay zeka destekli yaratıcılık ve üretkenliğe yönelik cihaz ve çözümleri kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Lenovo, CES 2024'te yeni ürünlerini tanıttı

CES 2024'ün başlamasıyla teknoloji markaları birbiri ardına sahne almaya başladı. Etkinlikte sahneye çıkan Lenovo da yapay zeka destekli 40'tan fazla yeni cihaz ve çözümü görücüye çıkardı.

Lenovo, yaptığı tanıtımda şirketin "Herkes için yapay zeka vizyonunu" ileriye taşıdığını dile getirirken, duyuruları arasında, Lenovo Yoga, ThinkBook, ThinkPad, ThinkCentre ve Legion alt markalarına ait yeni ürünler bulunuyor.

Yoga AI dizüstü bilgisayarların yanı sıra kullanıcıları eğlenmeye ve öğrenmeye davet eden bir tablet duyurusunda da bulunan Lenovo, gündelik kullanıcılar için tasarlanmış IdeaPad dizüstü bilgisayarlar ve modern dünya için çevre birimlerini de sahneledi.

Yeni nesil Lenovo Yoga dizüstü bilgisayarlar arasından öne çıkan modeller Lenovo Yoga Pro 9i ve Lenovo Akıllı Kalem ve Kılıf ile birlikte gelen Lenovo Yoga 9i 2'si 1 arada olurken, bu cihazlarda Intel'İn yeni Core Ultra işlemci platformu kullanılıyor.

Lenovo Yoga ailesine 4 yeni dizüstü bilgisayar daha geliyor. Bunlardan Lenovo Yoga Slim 7i, Intel Core Ultra İşlemciler ve WUXGA OLED ekranıyla, ince ve hafif bir Intel Evo sürümü premium dizüstü bilgisayar. İçerik oluşturma tarafında da Lenovo Yoga Pro 7i ve Lenovo Yoga Pro 7 ile sahne alan Lenovo, bu cihazlarında da Intel Core Ultra işlemci veya AMD Ryzen 7 8845HS işlemci seçeneklerine, NVIDIA Studio onaylı NVIDIA GeForce RTX 4050 Dizüstü GPU ve PureSight Pro LCD veya OLED 3K ekran seçeneklerine yer veriyor.

Lenovo, inovatif ürünlerine de bir yenisini daha ekliyor. Tam boy çift ekranlı OLED dizüstü bilgisayarı Lenovo Yoga Book 9i'yi de tanıtan Lenovo, bu cihazında da Intel'in yeni Core Ultra işlemcileri, PureSight OLED 2.8K ekran ve Bowers & Wilkins döner soundbar gibi önemli özeliklere yer veriyor.

Öğrenciler için de Lenovo Tab M11 tabletini duyuran Lenovo, bu cihazıyla öğrencilerin yanı sıra medya uygulamalarıyla çalışanlara da hitap ediyor. Lenovo Tab Pen'e sahip bu tablet, kullanılabilirliği artıran yazılımlarla birlikte geliyor.

Lenovo ThinkBook Dizüstü Bilgisayarlar ve ThinkCentre neo Masaüstü Bilgisayarlar, Üretken ve Yaratıcı Gücün Yeni Dalgasına İlham Veriyor

Lenovo ayrıca, küçük ve orta büyüklükteki işletme (KOBİ) pazarı için yeni ThinkBook ürünleri, ThinkCentre masaüstü bilgisayarlar ve aksesuarları da duyurdu. Bunlar arasında bulunan yeni ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid, dizüstü bilgisayar tabanlı bir sistem ve dizüstü bilgisayar ile tablet arasında geçiş yapmaya olanak tanıyan bir tablete sahip esnek bir hibrid çözüm olurken, yeni ailede ayrıca Lenovo'nun KOBİ'ler için sunduğu karbon nötr dizüstü bilgisayarı ThinkBook 13x Gen 4, 14,5 inç 3K düzeyine kadar ekran seçeneklerine sahip ThinkBook 14 i Gen 6+ da bulunuyor.

Bunun yanında Lenovo, CES etkinliğinde 2 konsept cihazı kullanıcıların beğenisine sunuyor. Mekanik Enerji Toplama Seti, mekanik hareket ve güneş ışınlarını kullanarak fare ve klavyeye güç veren ve böylece harici şarj ihtiyacını ortadan kaldıran bir ürün. Lenovo ThinkBook 13x Gen 4 SPE ise akıllı renk kişiselleştirme dizüstü bilgisayar kapakları trendi sunan yenilikçi bir konsept olmasıyla ilgi çekiyor.