LEVEL 151

LEVEL'ın Ağustos sayısı, tamamen yenilenerek geliyor!

LEVEL 151

LEVEL'da devrim gerçekleşti! Karşınızda yepyeni tasarımı, dopdolu içeriği ve eskisine göre daha fazla sayfa sayısı (Online Oyun kitapçığı ile 208 sayfa!) ile yepyeni bir LEVEL var. LEVEL artık sadece bir oyun dergisi değil, aynı zamanda bir oyun kültürü dergisi olarak okurlarının karşısına çıkıyor. Yenilenen LEVEL'da neler mi var?

Ağustos sayısının kapağını, geçtiğimiz yıla damgasını vuran ve altında BioWare imzası bulunan Mass Effect'in devam oyunu Mass Effect 2 süslüyor. Oyun hakkındaki en son bilgiler, en yeni ekran görüntüleri ve özel analizler, 12 sayfa boyunca RPG meraklıları için hazır bekliyor.

LEVEL'ın 151. sayısında yer alan diğer önemli konular şöyle: Colin McRae: DiRT 2 ve Operation Flashpoint 2: Dragon Rising testleri; DJ Hero, FIFA 10, Guitar Hero 5 ilk bakışları; Fuel, Harry Potter and the Half-Blood Prince, Transformers: Revenge of the Fallen, Trine incelemeleri; Michael Jackson dosya konusu; Aliens vs Predator, Hayko Cepkin ve K2 Network CEO'su röportajları.

Gelelim LEVEL'ın 151. sayısının diğer bombalarına. Geçen ay yayın hayatına başlayan Online Oyun kitapçığı, bu ay da dopdolu içeriğiyle 48 sayfa boyunca online oyunların nabzını tutuyor. Ayrıca Online Oyun kitapçığında yer alan Rappelz promo kodu sayesinde beş adet Enerji Tasarrufçusu, bir adet Lydian ve bir günlük Saklı Köy Pasaportu sahibi olabilirsiniz. Prototype ve Mafia II posterleri de duvarlarınızı süslemek için hazır bekliyor. Ağustos ayının tam sürüm oyunuysa bir adventure klasiği olan Broken Sword serisinin en iyi oyunu Broken Sword: The Sleeping Dragon.

LEVEL 151'in içeriği için tıklayın.