LEVEL 153

Need for Speed serisinin yeni oyunu, LEVEL'ın Ekim sayısının kapağını süslüyor.

LEVEL 153

Sokak yarışları çok mu tehlikeli? O halde trafiğe kapalı alanlarda yarışma zamanı! LEVEL bu ay piste indi ve Need for Speed: Shift eşliğinde heyecan dolu yarışlar yaptı. Pistin tozunu dumana katan ve yanık lastik kokusuna aldırış etmeyen LEVEL'ın Need for Speed: Shift incelemesi bu ay derginin kapağını süslüyor.

Futbol dünyasıysa büyük bir heyecanla FIFA 10 ve Pro Evolution Soccer 2010'u bekliyor. LEVEL da her iyi oyunun nabzını tuttu ve hem FIFA 10'un, hem de Pro Evolution Soccer 2010'un preview ve demo versiyonlarını analiz ederek detaylı ilk bakışlar hazırladı. Bu yıl kral değişiyor mu ne?

Ekim sayısında yer alan önemli konularsa şöyle: Borderlands, Lost Planet 2, WWE SmackDown vs. RAW 2010 ilk bakışları; FIFA 10 testi; Championship Manager 2010, Colin McRae: DiRT 2, Guitar Hero 5, Halo 3: ODST, Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim, Need for Speed: Shift, The Beatles: Rock Band incelemeleri; GamesCom 2009, Pro Evolution Soccer 2010 dosya konuları ve dahası...

LEVEL'ın tüm okurlarına ücretsiz olarak hediye ettiği LEVEL - Online Oyun Dergisi, bu ay da tam 48 sayfa ve dopdolu içeriği ile online oyunların nabzını tutuyor, Almanya'da World of Warcraft'tan çok daha popüler olan Runes of Magic ise derginin kapağını süslüyor. LEVEL'ın Ekim ayında okurlarına armağan ettiği tam sürüm oyunsa çizgi roman tadındaki Freedom Force vs. The 3rd Reich. Son aylarda okurlarına birbirinden önemli oyunların posterlerini armağan eden LEVEL, bu ay da iki dev posterle karşınızda. Bu ayki posterlerse God of War III ve The Sims 3.

LEVEL 153'ün içeriği için tıklayın.