LEVEL 154

Borderlands'in yüz binlerce silahı, LEVEL'ın Kasım sayısına zar zor sığdı!

LEVEL 154

Oyun dünyasında her yıl gerçekleşen "Sonbahar yağmuru", bir kez daha oyuncuları ekran başına esir etti. Eylül ayının sonundan itibaren birer birer piyasaya sürülen müthiş yapımlar, oyun sektörünün fazlasıyla canlanmasını sağladı. LEVEL Dergisi de bu yağmuru dikkatle takip ederek her bir yağmur tanesini mercek altına aldı.

LEVEL'ın Kasım sayısının kapağını, geliştirme sürecinde köklü bir grafiksel değişim geçiren Borderlands süslüyor. Duyurulduğu günden beri 600.000 civarında silah çeşidinin yer alacağı söylenen oyun, atmosferi ve bu geniş silah yelpazesiyle oyuncuların kalbini kazandı.

Kasım sayısında yer alan diğer önemli konularsa şöyle: Brink ve Shank ilk bakışları; Aion, Brütal Legend, FIFA 10, Grand Theft Auto: Chinatown Wars, NBA 2K10, NBA Live 10, Pro Evolution Soccer 2010, Risen ve Uncharted 2: Among Thieves incelemeleri; Guinness Rekorlar Kitabı 2010 ve Runes of Magic dosya konuları; Bedük röportajı ve dahası...

Beşinci sayısıyla online oyun tutkunlarının karşısına çıkan LEVEL - Online Oyun Dergisi, 32 sayfalık içeriği ve Champions Online kapak konusu ile ücretsiz olarak tüm LEVEL okurlarına hediye ediliyor. Kasım ayının tam sürümüyse üçüncü şahıs kamerasından oynanan aksiyon / adventure oyunu Advent Rising. LEVEL'ın bu ayki posterleriyse Brütal Legend ve FIFA 10.

LEVEL 154'ün içeriği için tıklayın.