LEVEL 159 (Nisan 2010)

LEVEL'ın Nisan sayısı, God of War III'e özel içeriği ve özel hediyeleri ile bayilerde!

LEVEL 159 (Nisan 2010)

Kratos'un yeni nesil teknolojisiyle tanışması bir hayli kanlı oldu. God of War serisinin PlayStation 3'e özel olarak geliştirilen üçüncü versiyonu God of War III, Kratos'u boyundan büyük düşmanlarla karşı karşıya getiriyor. Siz de bu kan ve şiddet dolu mücadeleye dahil olmak istiyorsanız, LEVEL'ın Nisan sayısını sakın kaçırmayın.

Nisan sayısında yer alan önemli konularsa şöyle: Halo: Reach, Spec Ops: The Line ilk bakışları; 2010 FIFA World Cup South Africa, Lost Planet 2, Super Street Fighter IV testleri; Starcraft II: Wings of Liberty dosya konusu; Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, Final Fantasy XIII, Just Cause 2, Metro 2033, Supreme Commander 2, Warhammer 40.000: Dawn of War - Chaos Rising incelemeleri; Murat İlkan (Pentagram) röportajı...

10. sayısıyla online oyun tutkunlarının karşısına çıkan ve Türkiye'nin en çok okunan online oyun dergisi olan Online Oyun, 32 sayfalık içeriğiyle ücretsiz olarak tüm LEVEL okurlarına hediye ediliyor. Nisan ayının tam sürümüyse özellikleri grafikleriyle dikkat çeken aksiyon oyunu Infernal. LEVEL'ın bu ayki diğer sürprizleriyse 5$ değerindeki Runes of Magic kodu ve oyun karakterlerinin yer aldığı sticker.

LEVEL 159 (Nisan 2010) içeriği için tıklayın.
LEVEL Community için tıklayın.