LEVEL 183 (Nisan 2012)

World of Warcraft'ta maceranın nasıl devam edeceğini LEVEL'dan öğrenin!

LEVEL 183 (Nisan 2012)

Bugün MMO sektörünün varolabilmesinin en büyük sebeplerinden biri olan ve ücretsiz online oyunların istila ettiği bir piyasada halen ayakta durabilen World of Warcraft, dördüncü genişleme paketiyle oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mart ayında Blizzard Entertainment'ı ziyaret eden LEVEL, World of Warcraft: Mists of Pandaria'yı test etti ve hem izlenimlerini, hem de yapımcılarla yaptığı röportajları okurlarına aktardı. Siz de Word of Warcraft'ı takip eden tayfadansanız, LEVEL'ın Nisan sayısını kaçırmayın.

LEVEL'ın Nisan sayısının içeriğinde yer alan önemli konular şöyle: World of Warcraft: Mists of Pandaria dosya konusu; Assassin's Creed III, Borderlands 2, Medal of Honor: Warfighter, Sleeping Dogs ilk bakışları; Alan Wake, Asura's Wrath, FIFA Street, I Am Alive, Journey, Mass Effect 3, Ninja Gaiden 3, SSX, Street Fighter X Tekken, The Sims 3: Showtime, Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai, Twisted Metal incelemeleri...

Online oyun tutkunlarının merakla takip ettiği ve Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisi Online Oyun, bu ay da 32 sayfalık dolu dolu içeriğiyle LEVEL alan herkese ücretsiz olarak hediye edilmekte. LEVEL'ın Nisan sayısındaki bir diğer hediyesiyse dev Assassin's Creed III ve World of Warcraft: Mists of Pandaria posterleri.

İçeriği tamamı için tıklayın.