Lexar ve Silicon Motion iş birliğiyle tasarlanan taşınabilir SSD'ler tanıtıldı

Lexar ve Silicon Motion iş birliği ile tasarlanan Armor 700 ve SL500 taşınabilir SSD modelleri tanıtıldı. İşte yüksek okuma ve yazma hızlarına sahip SSD'lerin tüm özellikleri...

Lexar ve Silicon Motion iş birliğiyle tasarlanan taşınabilir SSD'ler tanıtıldı

Bellek çözümleriyle bilinen Lexar, kendi geliştirdiği depolama ürünlerini Silicon Motion denetleyici yongalarıyla birleştirecek bir ortaklık kurarak Silicon Motion iş birliğini duyurdu. Bu yeni iş birliği kapsamında marka, 2 adet yeni SSD bellek çözümü duyurdu. Portatif olmalarıyla öne çıkan Armor 700 ve SL 500, oyun konsollarıyla uyumlu olarak tasarlanmış durumda.

SSD Lexar ARMOR 700, 2000 MB/s'ye varan okuma ve yazma hızları sunarken, 1TB ile 4TB arasında değişen kapasitelere sahip. Lexar, SSD'nin kauçuk dış yüzeyinin her türlü zor koşula karşı dayanıklılık sağladığını, IP66 derecesi ile toz ve su hasarına karşı koruma sağlandığını iddia ediyor. Belirtilene göre SSD, düşmeye karşı 3 metre dayanıklığa sahip.

Mobil cihazlar, dizüstü bilgisayarlar, kameralar ve oyun konsollarıyla geniş ölçüde uyumlu olan SL500 ise tak ve çalıştır işlevi için USB Type-C ve USB Type-A kablolarıyla birlikte geliyor. Sırasıyla 2000 MB/sn ve 1800 MB/sn'ye varan okuma ve yazma hızlarına sahip SL500 taşınabilir SSD, Silicon Motion Technology'nin taşınabilir SSD denetleyicileri tarafından destekleniyor. Alüminyum gövdeye sahip sayesinde SSD hafifliğiyle öne çıkarken, dizüstü bilgisayarlar, kameralar, Xbox, PlayStation, mobil cihazlar ve akıllı telefonlar dahil olmak üzere çeşitli cihazlarla birlikte kullanılabiliyor.