LG, "Çentik" Meselesini Kullanıcılara Sordu

LG, akıllı telefonlarda bu yılın modası haline gelen "çentik" meselesini kullanıcılara sordu; bakın nasıl cevaplar aldı...

LG'den "çentik" sorusu

iPhone X'dan sonra son dönemde gördüğümüz hemen hemen üst seviye önemli akıllı telefonlarda çentik bulunduğunu görüyoruz. Bilinen, popüler markaların yanı sıra özellikle Çin'e özel telefonların büyük çoğunluğunda da kullanılan bu yeni trend, muhtemelen Güney Koreli şirket LG tarafından da yeni amiralinde benimsenecek.

LG G7'nin çentik ile gelmesi bekleniyor. Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntıların dışında, bu kez de LG Destek tarafından Reddit'te açılan bir konu, buna işaret ediyor.

Reddit üzerinden bir konu açarak insanlara çentik hakkında düşüncelerini soran LG, bunun karşılığında büyük çoğunlukla olumlu geri dönüş almış. Elbette aralarında çentiğin olmasına karşı duranlar da yok değil; fakat daha büyük çoğunluk çentiğin bulunmasını olumlu karşılıyor.

LG G7, aslında "Neo" kod adıyla MWC 2018'de kendini göstermişti. Elbette yine de resmen tanıtıldılmadı için G7 için kesin konuşmak zor. O nedenle telefonun "muhtemelen" çentik ile geleceğini söylüyoruz. Zira LG'nin sergilediği Neo kod adlı modelde bir çentik yer alıyordu. Kullanımı isteğe bağlı olan bu çentik, görünmesini istemeyen kullanıcılar tarafından yazılımla kapatılabiliyor. Yani çentiğin sağ ve sol yanındaki alanları da siyah alana çevirebiliyorsunuz. Bakalım, çentiğin akıbetini LG G7'nin tanıtılmasıyla göreceğiz.

Okuyucu Yorumları