LG G7 ThinQ Her Açıdan Sızdı! İşte Fotoğrafları!

LG'nin beklenen amirali G7 ThinQ, her açıdan çekilmiş fotoğraflarıyla sızdı. İşte G7 ThinQ'in fotoğrafları.

LG G7 ThinQ her açıdan sızdı!

LG G7 ThinQ'nun sızıntıları bir hayli artmış durumda. 2 Mayıs'ta tanıtılacağı düşünülen yeni amiral hakkında son bir sızıntı daha Evan Blass tarafından geldi. Bu kez yeni amiralin tüm açılardan çekilmiş fotoğraflarını yayınlayan Evan Blass, böylece yeni telefon ile ilgili hemen hemen merak edilecek pek bir detay bırakmadı.

Fotoğrafta da görülebildiği üzere LG G7 ThinQ'nun ekranının üzerinde, çok konuşulan çentik alanı yer alıyor. Kenarlardan bir hayli inceltilmiş çerçevesiyle de dikkat çeken telefon, arka yüzde ise çift kamera dizilimini kullanıyor. Kameranın altında da parmak izi sensörü yer alıyor.

LG G7 ThinQ Her Açıdan Sızdı! İşte Fotoğrafları!

Hatırlarsanız kısa bir süre önce paylaştığımız LG G7 ThinQ haberinde, LG'nin bu telefonunda Google Asistan'a özel bir tuşa bulunduracağından bahsetmiştik. Fotoğraflarda da bu açıkça görünüyor. Kullanıcılar, telefonun son kenarında yer alan özel tuşa basarak direkt olarak Google Asistan'a ulaşabilecekler.

LG G7 ThinQ'nin alt kenarına baktığımızda, burada 3.5 mm'lik kulaklık girişinin bulunduğunu görüyoruz. Öte yandan yine burada hoparlör mazgalı ve USB-C portu da bulunuyor.

LG G7 ThinQ, 2 Mayıs 2018 tarihinde tanıtılacak. Bakalım telefon tanıtımda, bilinenlere ek olarak bir şaşkınlık yaratacak mı? Bekliyoruz...

Okuyucu Yorumları