LG G8 ThinQ'nun Ortalığı Karıştıracak Fiyatı Sızdı

LG'nin yakında tanıtılacak yeni amirali G8 ThinQ, "şok" fiyatla sızdı. Eğer bu LG G8 ThinQ bu fiyatla gelirse, ortalık karışabilir!

LG G8 ThinQ'dan şok fiyat!

LG'nin yeni amiral gemisi G8 ThinQ henüz tanıtılmadı, ancak geri sayım sürüyor. Çok kısa bir süre sonra Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması beklenen LG G8 ThinQ, özellikleriyle daha önce çok kez sızmıştı. Şimdi ise LG G8 ThinQ fiyatı belli oldu. En azından sızıntılar öyle söylüyor. Peki, G8 ThinQ'nun fiyatı ne kadar olacak?

Gelen bilgilere göre LG G8, Galaxy S10 ve iPhone XS'e göre daha ucuz bir telefon olacak. Kanada kaynaklı sızıntıya göre G8 ThinQ 1199 Kanada Doları fiyatını alacak. Bunun karşılığı ise yaklaşık 900 ABD Doları.

Evet, artık iyiden iyiye 1000 ABD Doları'nın üzerindeki fiyatlarla görmeye başladığımız akıllı telefonlar arasında, "daha uygun" fiyatıyla dikkat çeken LG G8 ThinQ, eğer gerçekten bu etiketle piyasaya çıkarsa, amiral gemisi statüsünde iPhone XS ve yeni tanıtılacak olan Samsung Galaxy S10'dan daha iyi bir alternatif olabilir.

Bu arada LG G8 ThinQ'nun sızan teknik özelliklerine göre iki farklı modelinin olacağını söyleyebiliriz. Bunlardan 128 GB hafıza ve 6 GB RAM'e sahip modelinin fiyatı 900 Dolar olarak beklenirken, 256 GB hafıza ve 8 GB RAM'li modelinin fiyatı hakkında herhangi bir bilgi şu an için yok.

LG G8 ThinQ'nun 24 Şubat'ta MWC 2019 kapsamında tanıtılması bekleniyor. Artık gidip telefonu yakından görecek ve ilk izlenimlerimizi sizlere yerinden yapacağız. Bakalım LG G8 ThinQ, beklendiği kadar çarpıcı özelliklerle karşımıza çıkacak ve fiyatıyla gerçekten şaşırtacak mı...

Okuyucu Yorumları