LG ikinci saat için vakit kaybetmiyor!

IFA 2014 yaklaşırken, fuarda patlayacak bombalar sızmaya devam ediyor. Şimdi sıra LG'de...

Bu da LG'nin bombası!

YouTube'da yayınlanan videoya göre, LG ikinci akıllı saatini piyasaya sürmek için hiç vakit kaybetmiyor. LG G Watch markette kendini göstermeye başlayalı sadece birkaç hafta oldu ama LG, şimdiden G Watch'ın veliahdını tanıtmaya hazır gibi gözüküyor. Muhtemelen LG R Watch olarak adlandırılacak olan bu saat, IFA 2014'de dünyaya tanıtılacak.

Kare şeklindeki G Watch'un aksine, R Watch dairesel bir şekli benimseyecek ve isimdeki "R" harfinin bu özelliğinden kaynaklanıyor olma ihtimali var. Süslü grafikleri ve çizgi film benzeri muhteşem ses etkileri ile LG'nin videosu, yeni Android Wear akıllı saatin yuvarlak yüzü ile ilgili oldukça büyük bir şamata yaratıyor.

"Mükemmel bir çember" üzerine gösterilen odaklanma, Moto 360'a yapılan bir gönderme olabilir. Saatin kendisi oldukça dairesel de olsa, Moto 360'ın alt tarafında bulunan bir "ufuk çizgisi" ekranın daireselliğini kesmekte.

G Watch R hakkında yayınlanan bu video, LG'nin resmi YouTube kanalında ortaya çıktığı için, videonun gerçekliğinden emin olabiliriz. Şimdi ise, bu akıllı saatin gerçekte ne olduğunu anlamak için yapmamız gereken tek şey, eylül ayındaki IFA'yı beklemek...

Okuyucu Yorumları