LG Nexus 5X tanıtılmadan önce son kez sızdı!

LG'nin yeni Nexus'u 5X, tanıtılmasına saatler kala yeni sızıntılarla bir kez daha sahnede...

LG Nexus 5X son kez sızdı!

Google'ın Nexus cep telefonları dünden bugüne çok ilgi gördü, kullanıcılar tarafından bir hayli beğenildi. Nexus serisi için cep telefonu üreticileriyle ortak girişimlere imza atan Google'ın bu girişiminin, bir diğer açıdan bakıldığında cep telefonu üreticileri için bir nevi prestij sağladığı bile düşünülebilir. Nexus yolculuğunda çok kısa bir süre sonra yeni modellerle tanışacağız. Google'ın yarın düzenleyeceği medya etkinliğinde yeni Nexus modelleri tanıtılacak.

Bekleme süresince artık son viraja girilmişken elbette yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de LG tarafından üretilen Nexus 5X'e ait. Bu modelin LG-H790 ve LG-H791 olarak iki farklı versiyonla üretileceği bilgisi henüz gelmişken, bunlardan H790'ın yalnızca Amerika'da, H791'in ise uluslar arası arenada satışa sunulacağı söyleniyor. Ayrıca 5X'in ABD versiyonu için, AT&T, Sprint, Version ve T-Mobile ile çalışılacak.

5X'e ait bir diğer bilgi ise boyutlara yönelik. Telefonun 72.5 mm ene, 146.9 mm boya sahip olacağı ve 5.2 inç boyutunda bir ekranla geleceği söyleniyor. Daha önce de bu telefona ait konfigürasyon bilgilerini sizlerle paylaşmıştık...

Siyah, beyaz ve açık mavi renk seçenekleriyle göreceğimiz Nexus 5X'in yanı sıra yine yarınki etkinlikte tanıtılmasını beklediğimiz ve Huawei tarafından üretilen Nexus 6P ise, altın, beyaz, siyah ve alüminyum renkleriyle satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları