LG'nin yeni nesil 3 ürün serisi geliyor

LG, CES 2013'de tanıtmaya hazırlandığı LG Google TV, "sihirli kumanda" ve fazlasını ortaya çıkardı!

"Sihirli kumanda" ve fazlası

LG, Las Vegas'ta 8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2013) öncesi Cinema 3D Smart TV'leri için tasarlanan yeni Sihirli Kumandası'nı tanıttı. Yeniden tasarlanan kumanda,gelişmiş sesle kontrol fonksiyonuyla komutları daha kolay ve interaktif şekild ealgılayabiliyor. Ürün, ayrıca hareketle kontrol, işaretleme ve hareket tuşu fonksiyonları ile de farklı bir kumanda olma özelliği taşıyor.

Yepyeni LG Google TV modelleri CES'te beğeniye sunulacak

LG Electronics, Las Vegas'ta düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES2013) zenginleştirilen Google TV ürün gamını ziyaretçilerin beğenisine sunacak. LG'nin yeni modelleriolan GA7900 ve GA6400, farklı tasarım ve ekran boyutlarıyla tüketici gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayacak şekilde üretilmiş.

Google'ınen son platformu ve LG'nin yeniden tasarlanan Sihirli Kumanda Qwerty ürünü, Voice Search ve PrimeTime Quick Guide özelliklerinin etkisini artırmak için bir arada çalışıyor. Güncellenen SmartHome arayüzü kullanıcılara VoD içerikleri, YouTube ve diğer zengin içeriğesahip uygulamalara kolay erişim sunuyor. Bu özel model LG'nin Cinema Screen tasarımı ile bir araya gelince şık bir görünüm ortaya çıkıyor.

LG ile ailecek oyun keyfi

LG Electronics, oyun meraklılarının takip ettiği en popüler oyunlar olan Where's My Water, The Sims FreePlay, Air Penguin, Mini Motor Racing'in LG CINEMA 3D Smart TV'lere gelişini duyurdu. Şirket 8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında Las Vegas'ta gerçekleştirilecek Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) oyunları TV'lerde sergileyecek. Akıllı telefon ve tabletlerde popüler olan oyunlar LG'nin hareketi algılayan Sihirli Kumandası ile oynanabiliyor.

Okuyucu Yorumları