LG, önemli değişiklikler üzerinde çalışıyor!

Galaxy S6 ve One M9 tamam, sırada LG G4 var. İşte G4 hakkında heyecan yaratan açıklamalar!

LG G4 herkesi şaşırtacak!

LG, bu seneki Mobil Dünya Kongresi'nde bir dizi yeni telefon tanıtsa da LG G4'ü ortaya çıkarmadı. Aslında G4'le henüz tanışmayacağımızı zaten biliyorduk. Şimdi ise firmanın mobil bölümünün başkanı Cho Juno ise bizi hem içi, hem dışıyla çok farklı bir telefonun beklediğini söyledi.

Juno, MWC'deki bir röportajında yeni telefonun G3'ten ileriye doğru bir sıçrayış olacağını, plastik yerine metale yer vereceğini, yazılım tasarımında büyük değişiklikler yapılacağını ve kullanıcı deneyiminin geliştirileceğini söyledi. Muhabirlere "LG UX 4.0'ı LG G4'ü tanıtmadan önce duyuracağız" diyen Juno, yeni arayüzün en iyisi olacağını, sorunun yeni UX sisteminin G4'e en iyi hangi biçimde yerleştirileceğine karar vermek olduğunu söyledi.

Juno, LG'nin yüksek performansa sahip bir mobil işlemci üzerinde çalıştığını da doğruladı. "Kendi mobil uygulama çipimizi geliştirmek çok önemli" diyen yönetici, yeni işlemcilerini yeni modellerine yavaşça entegre edeceklerini söyledi.

Sözkonusu "yeni modellerden" de bahseden Juno, LG'nin şu anki G serisinden daha güçlü bir amiral gemisi serisi üzerinde çalıştığının haberini verdi. Bu yüksek performanslı telefonlar, 2015'in ikinci yarısında ortaya çıkacaklar. G serisi zaten yeterince güçlü olduğundan, yeni serinin nasıl daha güçlü olacağını gerçekten merak ediyoruz. Anlaşılan o ki LG'nin MWC'deki sessizliği, önümüzdeki aylarda bizi önemli duyuruların beklediği anlamına geliyor.

Okuyucu Yorumları