LG V30, IFA 2017'de Sahne Alacak mı?

LG'nin yeni "alternatif" amiral gemisi cebi V30'un ne zaman sahne alacağı, netleşmeye başladı!

LG V30 ne zaman gelecek?

Samsung ve LG, her yıl iki Premium serisi akıllı telefon tanıtmasıyla ünlü. Samsung, S ve Note serisiyle ilerlerken, LG ise G ve V serileriyle üst segmente özel telefon modelleri sunuyor. Şimdilerde Samsung tarafında Note 8 hazırlığı varken, LG'de de V30 heyecanı sürüyor. İki telefonun da birbirine yakın tarihlerde tanıtılması bekleniyor. Bunlardan LG V30'un IFA 2017'de tanıtılması daha yakın; Note 8 için ise fuardan birkaç gün erken göreceğimizi söyleyebiliriz.

1 Eylül'de Berlin'de kapılarını ziyaretçilerine açacak olan IFA 2017'de sahne alacak olan LG, yeni akıllı telefonu V30'u 31 Ağustos tarihinde tanıtması bekleniyor. Her zamanki gibi özel bir etkinlikte tanıtılacak olan LG V30, Android O ile gelecek ilk telefon olma heyecanı da yaratıyor. Zira geçtiğimiz sene gelen LG V20, Android Nougat ile piyasaya çıkan ilk akıllı telefon olma özelliği taşıyordu. Bu anlamda V30'da da benzer bir hamleyi görebiliriz.

Güney Kore'de 3 mobil operatör için ön siparişe açılacak olan LG V30, eylül ayında ise yine Güney Kore'de satışta olacak. ABD ve diğer ülkelerde ön sipariş olacak mı sorusu şimdilik gizemini koruyor.

LG V30'da Snapdragon 835 işlemcinin yanında 3200 mAh kapasitesinde bir batarya görmeyi bekliyoruz. Ayrıca ses yeteneklerinin oldukça gelişmiş olduğu söylenen LG V30, son dönemin tartışmalı konusu 3.5 mm'lik jaktan da vazgeçmeyecek gibi. 3 depolama alanı seçeneğiyle tanıtılacağı düşünülen LG V30, 32 GB, 64 GB ve 128 GB gibi geniş alan sunacak.

Okuyucu Yorumları