LG V30, Müthiş Ses Yetenekleriyle Gelecek!

LG'nin tanıtılmayı bekleyen V30'u, sahip olacağı gelişmiş ses yongasının sunduklarıyla müzik tutkunlarını büyüleyecek!

LG V30, sesiyle etkileyecek!

LG'nin V serisi telefonlarının en önemli özelliklerinden bir tanesi, sunduğu üst seviye ses kalitesi. LG V20'nin üzerindeki 32-bit Hi-Fi Quad DAC, dijital müziği analog sinyale dönüştürüyor ve sesin dijital bozulma olmaksızın kulaklıklar veya hoparlörler tarafından yükseltilmesini sağlıyor.

Böylece müzik, orijinaline daha yakın, daha dolgun ve güçlü bir biçimde duyuluyor. Eğer bu tür gelişmiş bir ses çıkışından müzik dinlediyseniz, aradaki bariz farkı fark etmişsiniz demektir. Teknolojiyi henüz tecrübe etmediyseniz, yakında LG'nin V30 telefonuyla ilgili yapacağı duyuruyu bekleyin. V30, 32-bit Hi-Fi Quad DAC'in gelişmiş bir sürümünü kullanacak.

ESS Technology'nin SABRE ES9218P yongasından gücünü alan yeni Hi-Fi Quad DAC, V20'de bulunmayan iki yeni özellik sunacak: Dijital filtreler ve bir dizi ön ayar. Genellikle üst seviye müzik yürütme cihazlarında rastladığımız filtreler, sesin "dürtü yanıtı" üzerinde geliştirmeler yaparken ön ayarlar, "geliştirilmiş", "detaylı", "canlı", "bas" gibi seçenekler arasından tercih yapmanıza izin veriyor.

LG V30, Müthiş Ses Yetenekleriyle Gelecek!

Yukarıda V30'un ayarlarında bulacağınız ön ayarları ve ses seçeneklerini görebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları