LG V35 ThinQ İyice Sızdı!

LG V30S ThinQ'in yerini alacak olan V35 ThinQ'ten son derece detaylı bir sızıntı geldi!

LG V35 ThinQ iyice sızdı!

LG'nin "ThinQ" modellerinden gelen sızıntılar devam ediyor. LG G7 ThinQ'in detaylarının sızmasının ardından şimdi de LG V35 ThinQ sızdı.

Telefon hakkında bilgiye ulaşan Android Headlines, V35 ThinQ'in 6 inç'lik QHD+ OLED ekran ve 18:9 ekran oranıyla geleceğini söylüyor. Yüzde 80 ekran-gövde oranına sahip telefonda "çentik" yok. Yeni telefon büyük ihtimalle ince bir çerçeveye sahip olacak ve "olağanüstü renk üretimi" sunacak. Cihaz büyük olsa da elinize sığacak. Telefonun "üst seviye parlak kaplama" ile geleceği söyleniyor.

Kamera ve Fazlası

LG V35 ThinQ'nun 16 megapiksellik çift kamerayla geleceği söyleniyor. Lenslerden biri f/1,6 HDR destekli lens, diğeri ise 107 derece geniş açılı bir lens olacak. Bu kamera dizilimi, LG G7 ThinQ ile aynı gibi görünüyor.

Kameranın sunduğu işlevler de neredeyse tamamen aynı. Pikselleri bir "süper piksel" olarak birleştiren ve düşük ışıkta görüntüyü iyileştiren Super Bright Mode'u destekleyen telefon, iddiaya göre yapay zeka ile sahneye göre ayar tavsiyelerinde bulunacak.

LG V35 ThinQ sese de önem verecek ve 32-bit Hi-Fi Quad DAC, uzaktan ses algılama gibi özelliklerle gelecek. Bununla birlikte LG G7 ThinQ'teki "Boombox Speaker"dan bahsedilmiyor. İki telefonun birbirinden ayrıldığı nokta, burası olabilir.

LG V35 ThinQ'in tam olarak ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Cihazın 2018'de tanıtılması bekleniyor. LG V30S ThinQ henüz iki ay önce tanıtıldığı için LG V35S ThinQ'in yılın sonlarına doğru tanıtılmasını bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları