LG'den Şimdi de "Şeffaf" Telefon!

LG, katlanabilir ekranlardan sonra bu kez de "şeffaf" telefon peşinde! İşte LG'nin şeffaf telefonu hakkında ilk bilgiler.

LG'den şimdi de şeffaf telefon!

Uzun yıllardır konuştuğumuz katlanabilir akıllı telefonlar sonunda gerçek oldu ve artık hayatımızda. Ancak elbette gözler şimdi bu teknolojiyi geliştirmekle beraber farklı alanlara doğru çevrilmiş durumda. LG'nin bu noktada hedefi ise, görünen o ki "şeffaf" bir telefon.

LG'den Şimdi de

9 Nisan tarihinde ortaya çıkan tam 90 sayfalık patent örneğine göre LG, tamamen şeffaf bir akıllı telefon üretmeyi hedefliyor. En azından bu konu hakkında araştırma ve geliştirme halindeler. Patent örneğindeki kayıtlara baktığımızda, bu yeni akıllı telefon şeffaf olmasının yanı sıra aynı zamanda yine katlanabilir bir tasarımı gözetiyor. Ekranlar arasında kıvrılabilir bir menteşe sistemi dizayn edilmiş.

Raporda belirtildiğine göre telefonun şeffaflık seviyesini ayarlayabiliyorsunuz. Bu sayede ekranın saydamlığını azaltabilir ve geleneksel akıllı telefon kullanımı da sağlanabilir. Yine nesnelerin 3D olarak görüntülenebilmesini sağlayan lazer sensörüyle de donatılacağına ilişkin bilgilerin yer aldığı patentte yazanlar karşımıza ne zaman çıkar, ne kadarı gerçekleşir, elbette şimdiden söylemek zor. Bekleyip göreceğiz...

Okuyucu Yorumları