LG'nin Android 7.0 Bilmecesi Çözüldü!

LG, G4 ve V10 kullanıcıları için yılan hikayesine dönen Android 7.0 güncellemesi hakkında, nihayet beklenen açıklamayı yaptı!

LG'nin Android 7.0 bilmecesi çözüldü!

LG, V20'yi ilk kez tanıttığında, telefonun Android 7.0 Nougat ile gelen ilk model olacağını söylemişti ve sözünü de tuttu. LG G5 ise, bir süre önce Android 7.0 güncellemesine kavuştu. Ama LG G4 ve V10 kullanıcıları için bekleyiş hep devam etti.

Hatta bir dönem LG, bu iki telefonun donanımının Nougat için optimize edilemeyeceğini söyleyerek güncelleme bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Ancak gelen tepkilerden sonra bu kararından vazgeçti. Yine de, asla bir tarihten bahsetmedi.

Şimdiyse Koreli telefon devi, LG G4 ve V10 sahiplerini biraz sevindirecek, biraz da üzecek bir açıklama yaptı. İyi haber, her iki telefona da Android 7.0 Nougat'ın gelecek olması. Kötü haber ise, bunun için uzunca bir süre daha beklemek zorunda kalınacağı.

LG yetkililerinin The Korea Herald'a yaptığı açıklamada, G4'ün Android 7.0'a bu yılın üçüncü çeyreğinde kavuşacağını söyledi. V10 ise, güncellemeyi 2017'nin ikinci yarısı içerisinde, belirsiz bir zamanda alacak.

Okuyucu Yorumları