Logitech'ten Video Konferans Deneyim Merkezi

Logitech, Video Konferans Deneyim Merkezi ile Ankara’daki kurumların dijitalleşme sürecine katkıda bulunuyor.

Logitech'ten Video Konferans Deneyim Merkezi

Pandemi ile birlikte iş hayatı da uzun vadeli bir hibrit çalışma sistemine adapte olmaya başladı. Hem çalışanlar hem de kurumlar için yepyeni bir deneyim olan bu sistem için Logitech ürün ve yapay zeka destekli hizmetleriyle tüm tarafların hayatını kolaylaştırmaya daha çok odaklandı. Bu sebeple Logitech, dijitalleşme sürecinde kurumların ürünleri birebir deneyimleyerek yakından tanımasına ve doğru yatırımı yapabilmesine yardımcı olmak amacıyla, Ankara Regnum Sky Tower'da Video Konferans Deneyim Merkezi'ni hayata geçirdi.

Logitech Türkiye Video Konferans Ürünleri Kategori Yöneticisi Kürşat Fatih Masatçı, "Pandemi ile birlikte dünyadaki tüm kurumların dijitalleşme hızı bir anda daha da arttı. Biz de Logitech olarak kurumların dijitalleşme sürecinde onlara daha iyi hizmet verebilmek, ürünlerimizi daha yakından tanıtabilmek için Logitech Video Konferans Deneyim Merkezi'ni hayata geçirdik. Burada kurumlarla yüzyüze bir araya gelerek Logitech'in hem donanımlarını hem de yapay zeka temelli yazılımlarını deneyimleterek tanıtabiliyoruz. Merkezimize ilgi yüksek, kurumların dijitalleşmeye verdiği önemin arttığını gözlemliyoruz ki bu durumun ülkemizin başarısı için de oldukça olumlu bir gösterge olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Logitech Türkiye Video Konferans Ürünleri İş Geliştirme Yöneticisi Osman Karadağ, "Kurumlar dijitalleşme süreçlerine, kazanacakları net faydayı görerek yatırım yapmayı tercih ediyorlar. Logitech olarak bizler de kurumların Logitech'in ürünlerinin basit kurulum, uygun bütçe ve kolay kullanım gibi özelliklerini yakından görüp denemeleri için farklı ihtiyaçlara yönelik 3 adet toplantı odası ve bireysel çalışma alanları kurarak bir deneyim merkezi yarattık. Şimdiden önümüzdeki birkaç ayın randevuları dolu ve talep çok yüksek. Biz de ekip olarak heyecanlı ve mutluyuz." dedi.