Logitech'ten yeni M720 Triathlon!

Logitech, IFA'da tanıttığı yeni M720 Triathlon Multi-Device faresi ile, bilgisayar kullanıcılarına çok daha gelişmiş bir deneyim sunuyor!

Logitech'in yeni faresi çok yetenekli!

Logitech, cihazlar arasında kolayca geçiş yapabilen yeni M720 Triathlon Multi-Device Mouse'u tanıttı. İnsanların daha verimli çalışabilmeleri, ekranlar arası geçişleri rahatça yapabilmeleri ve bu işlemleri kolayca yönetebilmeleri için tasarlanan M720 Triathlon; dayanıklı ve çok yönlü yapısının yanı sıra konforu da bir arada sunuyor. Easy-SwitchTM teknolojisi sayesinde 3 farklı cihaz arasında geçiş yapılabilmesine olanak sağlayan M720 Triathlon; Logitect UnifyingTM Alıcı veya Bluetooth® Smart ile çift yönlü bağlantı alternatifi sunuyor. Hızlı tekerleğiyle web sayfaları arasında istenilen dokümanlara kolayca ulaşılmasına imkân tanırken, pilin verimli kullanılmasını sağlayan yapısıyla 2 yıldan fazla pil ömrü sunuyor. Windows®, Mac OS®, Chrome OS™, Android™ ve Linux® ile uyumlu olarak kullanılabilen M720 Triathlon, Logitech OptionsTM yazılımıyla Windows®veya Mac OS® X işletim sistemleriyle de uyum sağlıyor.

İnsanların %85'inin işleri için artık tek bir platform ya da cihaz kullanmadığını belirten Logitech Global Portföy ve Marka Direktörü Anatoliy Polyanker, "Günümüzde çoklu cihaz kullanımının arttığı gerçeğinden yola çıkarak M720 Triathlon Multi-Device Mouse'u tasarladık. Böylece ekranlar arası geçişlerin rahatça yapılabilmesini sağlayarak verimliliğin artmasını amaçlıyoruz." dedi.

Ekim ayı itibarıyla Türkiye'de seçili mağazalarda satışa sunulacak Logitech M720 Triathlon Multi-Device Mouse'un tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 269 TL'dir.

Okuyucu Yorumları