Lumia 850'den gerçek fotoğraflar sızdı!

Daha önce çizimlerini gördüğümüz Lumia 850, bu sefer gerçekten göründü!

Kanlı canlı Lumia 850!

Microsoft, bu sene için birçok yeni telefon tanıtmayı planlıyordu ancak mobil bölümünden binlerce çalışanın işten çıkarılmasının ardından Lumia 650, 750 ve 850 gibi telefonlar iptal edilmişti. Firma daha sonra fikir değiştirerek, belki de biraz pişman olarak Lumia 650'yi piyasaya sürme kararı aldı. Ancak bugünlerde piyasaya sürülmesi beklenen Lumia 650, önümüzdeki haftalara ertelenmiş bulunuyor.

Peki Lumia 850 gerçeğe dönüşseydi, neye benzeyecekti? Şimdiye kadar sadece çizimlerini görebildiğimiz Lumia 850, bu kez fotoğraflarıyla internete sızdı.

Lumia 850'den gerçek fotoğraflar sızdı!

Baidu kullanıcısı "maguokaitcm" tarafından paylaşılan fotoğraflarda siyah ve altın renklerindeki Lumia 850'yi görmeniz mümkün. Telefonların çizimlerde görünen Lumia 850'yle aynı göründüğü (üst taraftaki microUSB portu ve alt taraftaki kulaklık girişine kadar) fark ediliyor. Gönderi, telefonun ekran boyutunun 5,4 inç olduğunu söylüyor. Bu boyut, daha önceki raporların ileri sürdüğü 5 inç ekrandan farklı.

Lumia 850'den gerçek fotoğraflar sızdı!

Snapdragon 410, 1GB RAM, 16GB depolama alanı ve 10 megapiksel arka kameraya sahip Lumia 850'nin Lumia 830'un yerini alması bekleniyordu. Telefonun fotoğraflarının ortaya çıkmış olması, onun gerçeğe dönüşeceği anlamına gelmiyor. Firmalar, bu tür piyasaya sürülmeyen birçok telefon üretip, kendi bünyelerinde test edebiliyorlar.

Lumia 850'den gerçek fotoğraflar sızdı!
Okuyucu Yorumları