M9'un daha ucuz sürümü yolda: One E9

HTC'den, One M9'un "korkunç" fiyatı yüzünden hayal kırıklığı yaşayanlara güzel haberler var!

Daha ucuz "One M9" geliyor!

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC One M9, akıllı telefon kullanıcıları için muhteşem bir üst seviye telefon olabilir ancak fiyatı korkutucu seviyede olacağa benziyor. Yine de, Tayvanlı firmanın daha ucuz bir seçenek üzerinde çalışıyor olması içinizi biraz rahatlatabilir.

Bazı raporlara göre, plastik HTC One E8 ve üst seviye One M8'de de uygulanana benzer bir yöntem ile, HTC'nin şimdi de One E9 isimli daha ucuz bir seçenek geliyor.

Upleaks'in Çin şubesi, HTC One E9'un sahip olacağı özellikleri açıklamış durumda. Sitenin söylediğine göre, M9 alternatifinde 2GHz MediaTek MT6795 64-bit işlemci, 3GB bellek, 32GB hafıza, 20MP arka kamera, Boomsound hoparlörler ile muhtemelen bölgeye göre değişecek şekilde 4MP UltraPixel veya 13MP bir ön kamera bulunacak.

Bu özelliklerin çoğu One M9 ile aynı yada benzer olsa da, bazı özelliklerin daha düşük seviye olduğu açık. Ayrıca, HTC One E9'un çift SIM'li bir sürümünün bulunacağı konuşuluyor.

M9'un daha ucuz sürümü yolda: One E9

Öte yandan GizmoChina, E9'a ait olduğunu iddia ettiği bazı fotoğrafları da yayınlamış durumda. Fotoğraflarda, E9 ismi açıkça görülebiliyor.

HTC, One M9'u MWC 2015'te geçtiğimiz hafta tanıtmıştı ancak telefonun daha büyük bir sürümü olan HTC One M9 Plus'ın da ilerleyen zamanlarda tanıtılması bekleniyor. E9'un tanıtımı da, bu daha büyük sürüm ile aynı zamanda gerçekleşebilir...

Okuyucu Yorumları