Marvel hayranlarını heyecanlandıran haber: Iron Man geri mi dönüyor?

Bu hafta ünlü aktör Robert Downey Jr. ile yapılan bir röportaj, Iron Man'in Marvel evrenine geri dönebileceğinin sinyallerini verdi.

Marvel hayranlarını heyecanlandıran haber: Iron Man geri mi dönüyor?

Marvel hayranları Avengers: Endgame'de Tony Stark'ın (ve doğal olarak Iron Man'in) ölümünden sonra hayal kırıklığı yaşamış olsa da, bir süredir Iron Man'in çoklu evrene dönüşünün nasıl olması gerektiği konusunda birçok tahmin yürütülüyor. Ne de olsa çizgi roman karakterleri asla gerçekten ölmez ve çoklu evren Marvel'a Iron Man'in evreni kurtarmak için yaptığı fedakarlığı boşa çıkarmadan geri dönmesi için iyi bir fırsat sunuyor.

Peki Akademi Ödülü'nün son sahibi ve Tony Stark'a hayat veren aktör Robert Downey Jr. evrene geri dönmek istiyor mu? Görünüşe göre cevap evet.

Esquire, Robert Downey Jr. hakkında aktörün işi, ailesi, hobileri, Oscar ödülü ve çok daha fazlası hakkında uzun bir yazı yayınladı. Yazı, Robert Downey Jr.'ın süper kahraman rolünün haricindeki hayatıyla ilgilenen hayranlar için oldukça etkileyici bilgiler içeriyor. Ancak bu yazının sonuna doğru, Marvel hayranlarını heyecanlandıracak bir haber de geldi. Esquire'dan Ryan D'Agostino Downey'ye Oscar ödüllü bir aktör olduğu için MCU'ya geri dönmeyi düşünüp düşünmeyeceğini sordu.

Downey, soruya "Mutlulukla, bu benim DNA'mın çok ayrılmaz bir parçası. O rol beni seçti. Ve bakın, her zaman söylüyorum, Kevin Feige'e karşı asla ama asla bahse girmeyin. Bu kaybedeceğiniz bir bahistir. O her zaman kazanacaktır" diye cevap verdi.

Temel olarak bu cevap, tüm olayı açıklığa kavuşturuyor. Eğer MCU'daki Secret Wars hikayesi çizgi romanlardakine benziyorsa, bugüne kadarki neredeyse tüm büyük Marvel kahramanlarını ve kötü adamlarını içerecek. Ayrıca, Tony Stark çizgi romanlarda Illuminati'nin kurucu üyelerinden biriydi ve Secret Wars serisine giden hikayede hayati bir rol oynadı.

Marvel muhtemelen Avengers için gereken zemini hazırlamaya başlıyor. Zira Secret Wars'un temellerini bu yaz Deadpool & Wolverine'de atacak. Bununla birlikte, ilk işaretler Fantastik Dörtlü'nün Çoklu Evren Destanı'nın büyük finali için gerekli hazırlıkları yapacağını gösteriyor.