Matt Damon'ı çekerken beğenmediği için depresyona sokan film hangisi?

Ünlü aktör Matt Damon, geçmişte, ismini vermediği bir filminin çekimler sırasında umduğu gibi olmadığı için kendisini depresyona soktuğunu, 'ben ne yaptım' dediğini söylüyor. Bu filmle ilgili bir tahmin var...

Matt Damon'ı çekerken beğenmediği için depresyona sokan film hangisi?

Bugüne kadar Bourne serisi, Can Dostum (Good Will Hunting), Marslı (The Martian) ve Köstebek (The Departed) gibi çok sayıda başarılı filmde izleyiciyle buluşan Matt Damon son olarak eleştirmenlerce çok beğenilen Oppenheimer'ın kadrosunda yer alıyor. Ancak işler her zaman Damon'ın istediği gibi olmamış.

Matt Damon, geçmişte standartlarına pek uymadığını fark ettiği bir filmi çekerken "depresyona" girdiğini söyledi.

Matt Damon "Jake's Takes" programında geçmişte yaşadığı olayı anlattı ancak film adı vermedi. Damon, "Herhangi bir filmin adını vermeden... Bazen kendinizi öyle bir filmin içinde bulursunuz ki, belki de umduğunuz gibi olmayacağını bilirsiniz ve yine de filmi çekmeye devam edersiniz. Prodüksiyonun yarısına geldiğimizi hatırlıyorum, daha önünüzde aylar var ve ailenizi bir yere götürmüşsünüz, onları rahatsız etmişsiniz. Eşimin beni ayağa kaldırdığını hatırlıyorum çünkü 'ben ne yaptım' diye düşünerek bir depresyona girmiştim" diyor.

DAMON'I DEPRESYONA SOKAN FİLM HANGİSİ?

Matt Damon, kendisini depresyona sokan filmin adını vermedi. Ancak Variety'e göre bu filmin Çin Seddi (The Great Wall) olması mümkün. Kötü eleştiriler alan 2016 yapımı canavar filmi 'The Great Wall'da Damon, fantastik yaratıklara karşı Çin güçleriyle takım olmaya zorlanan Avrupalı ​​bir paralı askeri oynadı. Film, 150 milyon dolarlık bir prodüksiyon bütçesine rağmen ABD'de 50 milyon dolarlık hasılatı geçemedi.

Matt Damon da geçmişte filmi eleştirmişti. Screen Rant'a göre de ima ettiği film büyük ihtimalle Çin Seddi. Ayrıca diğer olası filmler arasında The Brothers Grimm, All the Pretty Horses, Suburbicon ve The Monuments Men sayılabilir.