Microsoft Band 2 çok yakında gelebilir

Microsoft'un yeni Lumia'ları ve Surface'i, görünüşe göre yanlarında bir de sürpriz getirecek!

İkincisi de geliyor!

Microsoft'un 6 Ekim'deki etkinliğinde yeni Lumia ve Surface Pro 4 tableti görecek olmamızın yanı sıra bir sürpriziyle daha karşılaşacağız. Geçtiğimiz yıl IFA'daki etkinlikte ortaya çıkan Microsoft Band'ın yeni versiyonu Band 2'nin sızan görselleri buna işaret ediyor.

MicrosoftInsider.es internet sitesinde yeni akıllı bilekliğin görselleri ortaya çıktı. Microsoft Band 2 olarak gelecek olan bilekliğin kod adı "Envoy". Orijinal Band'le tasarımıyla büyük benzerlik gösteren Band 2, çok az farklılıklara sahip. Fakat görünümüyle "Premium" tasarım çizgisine sahip olmasıyla göz alıyor. Ekranın hemen yan tarafında iki fiziksel tuş bulunuyor. Görsellerinin yanı sıra sızan bilgilerin arasında bileklikte birçok sensörün olacağı da bulunuyor.

Şu an için Band 2'ye ilişkin başka bir bilgi yok. Teknik bilgileri henüz bilinmiyor, ancak bilekliğin Windows Phone'un yanı sıra Android ve iOS'lu cihazlarla çalışacağını umuyoruz. Yalnızca iki hafta içinde gerçekleşecek olan Microsoft etkinliğinde Band 2 ve daha fazlasını göreceğiz.

Okuyucu Yorumları