Microsoft, Microsoft Store'da yapay zeka tarafından oluşturulan özetleri kullanıma sunuyor

Microsoft Store’da yapılan yenilikler bitmiyor: Yapay zeka, çok sayıdaki uygulama incelemesini birleştirerek kullanıcılara kapsamlı bir özet sunacak.

Microsoft Store'da yapay zeka zamanı

Microsoft, Build 2023 geliştirici konferansında Microsoft Store için yapay zeka odaklı çeşitli özellikleri tanıtmıştı. Yapay zekanın gücünden yararlanan uygulamaların yer aldığı yeni AI Hub bölümü, kararlı sürümdeki ilk uygulamaydı ve şimdi bir başka harika özellik daha tüm Windows 11 kullanıcılarına sunuluyor.

Microsoft Store'a yapılan son eklenti, yapay zeka tarafından oluşturulan inceleme özetleri. Buradaki fikir, müşterilere insanların belirli bir uygulama veya oyun hakkında, özellikle de binlerce incelemeye sahip olanlar hakkında ne düşündüklerini öğrenmeleri için hızlı ve kolay bir yol sunmak. Kimse birden fazla geri bildirim sayfası arasında gezinmeyi sevmiyor, bu nedenle Microsoft'un yapay zekası size, yapılan yorumları değerlendirerek ve kısa bir özet sunarak bunu kolaylaştırıyor.

Neowin

Yeni sistem, yüksek puan alan uygulamalar ve oyunlar için bile yalnızca olumlu yönlerden değil, aynı zamanda zayıf yönlerden de bahsediyor.

Ne yazık ki, AI tarafından oluşturulan özetler yalnızca şu an için sadece Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Windows 11 kullanıcıları için mevcut. Umarız Microsoft bu harika özelliği yakın gelecekte daha fazla ülkeye getirir.