Microsoft'un "özelleri" ortaya çıkıyor!

Sadece Xbox platformu için yayınlanacak 3 yeni "özel" oyun belli oldu. İşte o oyunlar ve tarihleri!

Microsoft'tan 3 yeni "özel!"

Microsoft tarafından Xbox konsollarına özel olarak yayınlanacak olan ilk üç oyunun çıkış tarihi belirlendi ve bu oyunların her biri, önümüzdeki üç ay içerisinde Xbox severler ile buluşacak.

2015 yılı için ayarlanmış olan ilk indirilebilir özel oyun "ScreamRide" olarak gözüküyor ve 3 Mart tarihinde Xbox One ve Xbox 360 için ulaşılabilir olacak. ScreamRide, oyuncuların "rollercoaster"lar üretmelerine olanak tanıyacak. Ancak bu oyunu benzer diğer oyunlardan ayıran bir özellik bulunmakta: Bu kez amacınız, araca binen kişileri ölesiye korkutmak. Alternatif bir oyun modunda da oyuncuların rollercoaster'lar aracılığı ile binaları yıkmaları istenmekte. Oyunun yapımcı firması ise "Kinect Disneyland Adventures" ve Rollercoarster Tycoon serilerinin arkasındaki isim olan Frontier Developments.

ScreamRide'ın bir hafta sonrasında ise Microsoft tarafından "Ori and the Blind Forest" yayımlanacak. Moon Studios tarafından üretilen bu platform oyunu, 11 Mart tarihinde Xbox One ve PC için ulaşılabilir hale gelecek. Oyun içerisinde belirli yeteneklerin ne zaman kullanılacağı ve yerçekiminin değişmesi gibi bulmacalar bulunmakta.

Bu iki oyunun ardından ise bir Xbox 360 açık-dünya-zombi-aksiyon-oyunu olan "State of Decay"in yenilenmiş bir sürümü 28 Nisan tarihinde Xbox severlerin karşısına çıkacak. Microsoft tarafından resmi olarak "Year-One Survival Edition" olarak adlandırılan bu oyun, orijinal oyunun ek paketlerini de içerecek. Ağustos ayında açıklandığına göre de, bu yenileme ile beraber oyunun görselleri de yeni bir seviyeye taşınarak, yeni animasyonlar ve 1080p çözünürlük seçeneği bulunacak.

Microsoft yöneticilerinin açıklamalarından anlaşıldığı üzere henüz açıklanmayan ancak bu yıl içerisinde oyunculara ulaştırılacak olan başka özel oyunlar da bulunmakta.

Okuyucu Yorumları