Microsoft siparişi yine tutturamamış...

Eğer Microsoft bu kadar yanlış bir tahmin yapmasaydı; belki de tarihi bir başarıya imza atabilirdi!

Microsoft yine tutturamamış!

Microsoft'un fitness bilekliği Band geçtiğimiz Ekim ayında tanıtılmıştı ve kısa bir süre içerisinde stoktaki ürünler tamamen satılmıştı. Devam eden haftalarda Band'in stokları yenilenmişti ancak yeni ürünler de neredeyse aynı hızda satıldılar.

Görünene göre Microsoft, Band için olan talebi başlangıçta fazlasıyla küçümsemiş. WinSuperSite.com'un adı verilmeyen kaynaklara dayandırdığı haberinde Microsoft'un, başlangıçta sadece 30.000 adet Band'ı piyasaya sürdüğünü söylüyor.

Ürünün ilk üretiminin bu kadar az olması ve gelen yüksek talep sebebi ile, Band alıcılarının çoğu, istedikleri ve sırada bekledikleri ürünü alamadılar.

Microsoft Band'i incelediğimiz özel testimize buradan ulaşabilirsiniz...

Son birkaç hafta içerisinde, internet üzerinden siparişler için stoklar bir kez daha yenilendi ve Microsoft, cihazın Best Buy, Target ve Amazon gibi diğer ABD mağazalarında da satılacağını duyurdu. Ayrıca, Band'in uluslararası ilk yayımı için verilmiş olan sipariş sayısı da arttırıldı. Ürün, Birleşik Krallık'ta 15 Nisan tarihinde satışa sunulacak ve ön-siparişler alınmaya başlandı bile.

Okuyucu Yorumları