Microsoft'tan WWDC katılımcıları için parti!

Microsoft, Apple'ın WWDC etkinliğine katılanlar için etkinlik sonrası parti düzenliyor!

Microsoft'tan Apple partisi!

Apple'ın büyük geliştirici konferansı WWDC 2016, birkaç gün sonra başlayacak. Rakip firma Microsoft ise konferans ile eğlenmenin bir yolunu bulmuş gibi: Windows'un sahibi, Apple etkinliği sonrası, etkinliğe katılanlar için bir parti düzenliyor.

WWDC 2016'nın ilk gününün 13 Haziran olacağına inanan Microsoft, program tamamlandığında San Francisco'daki Bill Graham Civic Auditorium'un arkasında bulunan Twitter Headquarters'ta WWDC katılımcılarına yönelik bir parti düzenleyecek. Partide katılımcılara ikram edilecek yiyecek ve içeceklerin yanında "uygulamaların geleceği" de konuşulacak. iOS geliştiricileri ve Microsoft'tan geliştiricilerin katılacağı konuşmada Microsoft'un Outlook, Office, Skype, Minecraft ve Cortana gibi Microsoft tarafından yapılan iOS uygulamaları ve fazlası konuşulacak. Yazılım devi, iOS uygulamaları konusunda yüksek bir standart belirlediğine inanıyor.

Konuşmanın önemli konularından bir tanesi, Microsoft'un Şubat'ta satın aldığı, farklı platformlar için mobil uygulama geliştirmeye izin veren Xamarin olacak. Uygulamaların işlevlerini binin üzerinde cihazda test etmeye olanak tanıyan Xamarin Test Cloud Wall, etkinlikte gösterilecek. Etkinliğe sadece WWDC konferansından çıkanlar değil, ilgilenen herkes katılabilecek. Buradan yer ayırtılabilen etkinlikte Apple Watch Sport ve Xbox One gibi bazı ödüller de dağıtılacak.

Okuyucu Yorumları