Microsoft'tan yeni Xbox One sürprizi!

Eğer iddialar doğruysa Microsoft, çok yakında Xbox One için büyük bir sürprizle karşımıza çıkabilir!

Xbox One sürprizi!

Her yıl oyuncuların büyük merakla ve heyecanla beklediği Dünyanın En Büyük Oyun Fuarı E3 için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Fuarın en büyük iki oyuncusu Microsoft ve Sony'nin yine fuara damgasını vuracak yenilikler tanıtması bekleniyor. Kulağımıza gelen haberlere göre ise Microsoft, en büyük ilgiyi üzerinde çalıştığı yeni "hardcore" gamepad'i ile toplayacak gibi görünüyor.

Evet, Microsoft şu an tüm enerjisini Xbox One konsolu için geliştirilen gamepad'ini yenilemek için tüketiyor. Yeni gamepad'in özelliklerinin tam olarak ne olacağı ise sır gibi saklanıyor. Microsoft'un sızdırdığı tek bilgi, yeni gamepad'in "hardcore" özelliklerle geleceği. Bu da demek oluyor ki, zaten halihazırda oldukça beğenilen Xbox gamepad'i, önümüzdeki dönemde çok daha iyi bir hale bürünecek.

Yeni Xbox gamepad'inin, özellikle FPS ile yarış oyunlarında büyük fark yaratacağı konuşuluyor. Önümüzdeki dönemde gamepad'le ilgili daha detaylı bilgiler gün yüzüne çıkmaya başlayacaktır. Ancak o zamana dek 16 - 18 Haziran tarihleri arasında Los Angeles'te düzenlenecek olan E3'ü bekliyoruz...

Okuyucu Yorumları