Microsoft'un Bugüne Kadarki En Büyük E3 Gösterimi

Microsoft'un E3 gösterimi yeni bir mekanda gerçekleşecek ve bugüne kadarkilerden çok daha farklı olacak!

Microsoft'u büyük E3 planları

Microsoft'un E3 2018 planları açıklandı. Firmanın Xbox toplantısı 10 Haziran saat 13:00'te başlayacak ve firmanın söylediğine göre bu şimdiye kadarki en büyük gösterim olacak. Yalnız önceki senelerden farklı olarak, toplantı, FanFest aktiviteleri ve katılımcılar için uygulamalı demolar, L.A. Live'da Los Angeles Convention Center'in (LACC) yakınında Microsoft Theater'da gerçekleştirilecek.

Microsoft, bu değişikliği E3 organizatörleri ile işbirliği içinde yapmış ve firma şunları söylüyor: "Microsoft Theater, E3'teki Xbox varlığımızı merkezileştirmekle kalmıyor, E3 2018 toplantısında her zamankinden fazla fan ve partneri dahil etmemize katkıda bulunuyor."

Microsoft, LACC'deki resmi E3 fuarından tamamen ayrılmıyor, ancak yeni bir Mixer özel standında yer alacak. Xbox toplantıda hangi oyunların gösterileceğine dair henüz bir bilgi olmasa da, yeni Halo ve Gears of War duyurularını ve belki de belki de CD Projekt Red'in yakında çıkacak olan son RPG'si Cyberpunk 2077'nin ilk oyun içi görüntülerini bile görebiliriz.

Okuyucu Yorumları