Mini'den Pokémon otomobili: Bu otomobile oyun konsolu bağlamak bile mümkün

Mini, içine bir oyun konsolunun bağlanabileceği ve sıra dışı özelliklerle şaşırtan bir Pokémon konsept modeli üretti.

Mini'den oyun konsolu bağlanabilen Pokémon modeli

Mini, tamamen elektrikli, Pikachu temalı bir konsept otomobil geliştirmek için Pokémon ile işbirliği yaptı. Otomobil üreticisi, Gamescom Açılış Gecesi sırasında oyun konsolunuzu bağlamanıza ve aracın ön paneline oyununuzu yansıtmanıza olanak tanıyan otomobili sergiledi.

Mini, bu işbirliği için daha önce Temmuz ayında açıkladığı Aceman konseptini kullandı. Bu özel araçla beraber gelen 'Pokémon modu' ile Pikachu, araç açılırken tüm gösterge panosunda dijital şimşekler saçıyor.

Mini’nin konsept otomobilini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz:

Bu konseptin en havalı yanı, oyun konsolunuzu otomobile bağladıktan sonra arabanızın önüne park etmiş olan herhangi bir yüzeyde oyununuzu görüntülemek için aracın dış projektörünü kullanabilmeniz. Bunun için ortam yeteri kadar karanlık olmalı ve otomobil düz bir duvarın önüne park edilmiş olmalı.

Mini, arabanın hangi tür oyun konsollarını destekleyeceği veya kontrolör eklemenin nasıl çalışabileceği hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Sonuçta şimdilik bu sadece bir konsept, ancak Mini'nin bu özelliği gerçekten araca dahil etmeyi başarması yine de oldukça etkileyici.