MMD, Philips 243B9 Monitörü Piyasaya Çıkartıyor

Philips 243B9 monitörü piyasaya çıkıyor! İşte Philips 243B9 özellikleri ve fiyatı!

USB-C bağlantılı monitör geliyor!

Lider ekran uzmanı ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, Philips 243B9 LCD monitörünün lansmanını yapıyor. USB-C kenetlemeye, yüksek hızlı USB 3.2'ye, IPS panele ve Full HD 1920x1080 çözünürlüğe sahip 24 inçlik (60.5 cm) bu monitör, iş yerine daha fazla basitlik – ve böylece daha fazla üretkenlik – sağlamak için tasarlandı. Üstelik ayarlanabilir SmartErgoBase taban, enerji tasarruflu PowerSensor ve %100 geri dönüştürülebilir ambalaj sayesinde kullanıcı rahatlığı ve daha az çevre zararı da garantileniyor.

Zahmetsiz bağlantı

Basitlik ve kullanım kolaylığı düşünülerek tasarlanmış Philips 243B9 güç teminli, USB-C kenetlemenin hızını ve esnekliğini sunuyor. Tek bir ince, tersine döndürülebilir konektör ile, kullanıcılar uyumlu dizüstü bilgisayarlarını şarj edebilir, yüksek çözünürlüklü videolar izleyebilir ve süper hızda veri iletimi yapabilirler. Monitör aynı zamanda HDMI bağlantısı da sunuyor, bu da kullanıcıların, aralarında DVD çalarların, video kameraların ve kişisel bilgisayarların da bulunduğu AV kaynaklarından tek bir kablo üzerinden, yüksek kaliteli görüntü ve ses iletiminin keyfini çıkarabilecekleri anlamına geliyor.

Konfor ve keyif

Philips 243B9, gözleri yormayan, üst düzeyde görüntü kalitesini sağlayan çoklu teknolojiler ile donatıldı. IPS teknolojisi, 178° geniş görüntüleme açıları ve canlı, parlak görüntüler sunuyor. Full HD çözünürlük ise daha fazla ayrıntı ve netlik sunuyor. Ayrıca LowBlue Modu sayesinde, izleyiciler gözleri yormayan bir üretkenlikten yararlanabiliyorlar. Üstelik Philips 243B9 modeli, hem ergonomik rahatlık hem de entegre kablo yönetimi sağlayan, ayarlanabilir bir SmartErgoBase taban ile de donatıldı.

Çevre dostu üretkenlik

Rahatlık, performans ve esnekliğe ek olarak Philips 243B9 aynı zamanda da enerji açısından verimli ve aralarında EnergyStar 7.0, TCO Edge ve RoHS'in de bulunduğu çok sayıda çevre standardı ve sertifikası ile de uyumlu. Dahili bir PowerSensor, otomatik olarak kullanıcının ekran başında bulunup bulunmadığını tespit edip monitörün parlaklığını daha uzun monitör ömrü için ayarlıyor ve %80'e kadar çıkan enerji tasarrufu sağlıyor. Öte yandan Zero Power Switch ise sıfır enerji tüketimini garantiliyor ve monitörün karbon ayak izini daha da azaltıyor. PVC / BFR içermeyen kasaya sahip, cıva ve kurşun içermeyen Philips 243B9 modeli aynı zamanda %85 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik ve %100 geri dönüştürülebilir ambalaj malzemesi kullanıyor.

Akıllı, esnek ve sürdürülebilir Philips 243B9 monitörü 239 USD tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden Ocak 2020'de piyasada bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları